PC özellikleri bunlar kaçırdığım bir sistem varsa söylersiniz.
Radeon RX550/550 series.
Intel(R) Core(tm) i5-3340 CPU @ 3.10GHz (4 cpus)
8192MB RAM.
Malum antik bir sistem bayağı sempatik ama artık dellendirmeye başladı. Normalde 6600RX ve 16 GB RAM almaya karar vermiştim ama diğer forumlarda araştırdım hep darboğaz falan yapar diyorlar sizce ne yapmalıyım?
PC özellikleri bunlar kaçırdığım bir sistem varsa söylersiniz.
Radeon RX550/550 series.
Intel(R) Core(tm) i5-3340 CPU @ 3.10GHz (4 cpus)
8192MB RAM.
Malum antik bir sistem bayağı sempatik ama artık dellendirmeye başladı. Normalde 6600RX ve 16 GB RAM almaya karar vermiştim ama diğer forumlarda araştırdım hep darboğaz falan yapar diyorlar sizce ne yapmalıyım?
Yeni bir bilgisayar almadığın sürece hiçbir işe yaramaz bu. Muhtemelen Trendyol PC, görür görmez anladım.
Bunu 4-5K civarına belki satarsın, üstüne de 15K falan ekleyip yeni sistem al bütçe varsa.
Bence de elinizdeki sistemi satip, apu islemcili bir pc alip paraniz oldugunda ekran karti alabilirsiniz. Ya da direk 19.999 TL'ye hazir sistem kovalarsiniz.
Yeni bi sistem alıcak bi bütçem yok ne yazık ki illa yükseltmek zorundayız. O zaman rx6600 e 4k bayılmak yerine daha ucuz bi ekran kartı yanında bide anakart olabilir mi
Yeni bi sistem alıcak bi bütçem yok ne yazık ki illa yükseltmek zorundayız. O zaman rx6600 e 4k bayılmak yerine daha ucuz bi ekran kartı yanında bide anakart olabilir mi