CPU mu yükseltmeli GPU mu?

wilson luvs u

Femtopat
Daha fazla  
PC özellikleri bunlar kaçırdığım bir sistem varsa söylersiniz.
Radeon RX550/550 series.
Intel(R) Core(tm) i5-3340 CPU @ 3.10GHz (4 cpus)
8192MB RAM.
Malum antik bir sistem bayağı sempatik ama artık dellendirmeye başladı. Normalde 6600RX ve 16 GB RAM almaya karar vermiştim ama diğer forumlarda araştırdım hep darboğaz falan yapar diyorlar sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC özellikleri bunlar kaçırdığım bir sistem varsa söylersiniz.
Radeon RX550/550 series.
Intel(R) Core(tm) i5-3340 CPU @ 3.10GHz (4 cpus)
8192MB RAM.
Malum antik bir sistem bayağı sempatik ama artık dellendirmeye başladı. Normalde 6600RX ve 16 GB RAM almaya karar vermiştim ama diğer forumlarda araştırdım hep darboğaz falan yapar diyorlar sizce ne yapmalıyım?
Yeni bir bilgisayar almadığın sürece hiçbir işe yaramaz bu. Muhtemelen Trendyol PC, görür görmez anladım.
Bunu 4-5K civarına belki satarsın, üstüne de 15K falan ekleyip yeni sistem al bütçe varsa.

Hocam elinizdeki bilgisayarı satın ve hazır sistem alın. İlla yükseltmek istiyorsanız anakart, GPU ve işlemciyi birlikte yükseltmelisiniz.

Hocam elinizdeki bilgisayarı satın ve hazır sistem alın. İlla yükseltmek istiyorsanız anakart, GPU ve işlemciyi birlikte yükseltmelisiniz.
Hatta anakart değiştirirse RAM de değiştirmesi gerekecektir, çünkü DDR3 bir sistemi var şuanda.

Yeni bi sistem alıcak bi bütçem yok ne yazık ki illa yükseltmek zorundayız. O zaman rx6600 e 4k bayılmak yerine daha ucuz bi ekran kartı yanında bide anakart olabilir mi

Yeni bi sistem alıcak bi bütçem yok ne yazık ki illa yükseltmek zorundayız. O zaman rx6600 e 4k bayılmak yerine daha ucuz bi ekran kartı yanında bide anakart olabilir mi
1000 liraya Ryzen 5 1600AF (2. el)
2000 liraya Asrock B450M (sıfır)
2000 liraya da RX 580 8GB (2. el)
1500'e 16GB RAM (sıfır)

Bu şekilde bir güncelleme listesi çıkarabilirim sana :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı