H Hayvansiterlik Centipat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #1 Geçen hafta i7 11800h ve RTX 3070'e sahip MSI GE76 Raider aldım. MUX Switch açık iken CPU biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. Değerler acaba normal mi? LoL de yüksek grafiklerde 60-70 derece arası oluyor CPU. R6 fotoğraflarını da koyuyorum.
Geçen hafta i7 11800h ve RTX 3070'e sahip MSI GE76 Raider aldım. MUX Switch açık iken CPU biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. Değerler acaba normal mi? LoL de yüksek grafiklerde 60-70 derece arası oluyor CPU. R6 fotoğraflarını da koyuyorum.
çokdüşünenbiri Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 7.042 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 || Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ekim 2021 #2 Ekran kartı daha fazla performans verdiği için doğal olarak işlemci de bir miktar daha fazla güç kullanıyor. Normal yani.
Ekran kartı daha fazla performans verdiği için doğal olarak işlemci de bir miktar daha fazla güç kullanıyor. Normal yani.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 29 Ekim 2021 #3 Sıcaklıklar bir laptopa göre çok iyi. Telaşlanmanıza gerek yok.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 29 Ekim 2021 #4 60-70 derece masaustu icin bile ideal denilebilir. Sicaklik degeri gayet iyi.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 29 Ekim 2021 #5 Hocam soğutma olarak ne derece iyi bir laptop bilmiyorum ancak unutmayın ki bu bir laptop. Ayrıca orada 2121 FPS mi yazıyor yoksa ben mi yanlış gördüm
Hocam soğutma olarak ne derece iyi bir laptop bilmiyorum ancak unutmayın ki bu bir laptop. Ayrıca orada 2121 FPS mi yazıyor yoksa ben mi yanlış gördüm
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #6 Gayet normal değerler, GPU daha fazla ısınıyor bu da ister istemez kasa içinde CPU'ya da 1-2 derece yansır.
Gayet normal değerler, GPU daha fazla ısınıyor bu da ister istemez kasa içinde CPU'ya da 1-2 derece yansır.
H Hayvansiterlik Centipat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #7 eyre dedi: Sıcaklıklar bir laptopa göre çok iyi. Telaşlanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Afterburner biraz dalgalanmalı gösteriyor. 5-6 derece anlık artıp azalması normal mi hocam değerlerin? 80 e falan yaklaşıyor bazen CPU sıcaklığı.
eyre dedi: Sıcaklıklar bir laptopa göre çok iyi. Telaşlanmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Afterburner biraz dalgalanmalı gösteriyor. 5-6 derece anlık artıp azalması normal mi hocam değerlerin? 80 e falan yaklaşıyor bazen CPU sıcaklığı.
F FrexVoid Attopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #8 Hayvansiterlik dedi: Afterburner biraz dalgalanmalı gösteriyor. 5-6 derece anlık artıp azalması normal mi hocam değerlerin? 80'e falan yaklaşıyor bazen CPU sıcaklığı. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda öyle oluyor, 85 90'ı geçmediği sürece normal.
Hayvansiterlik dedi: Afterburner biraz dalgalanmalı gösteriyor. 5-6 derece anlık artıp azalması normal mi hocam değerlerin? 80'e falan yaklaşıyor bazen CPU sıcaklığı. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda öyle oluyor, 85 90'ı geçmediği sürece normal.
H Hayvansiterlik Centipat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #9 çokdüşünenbiri dedi: Ekran kartı daha fazla performans verdiği için doğal olarak işlemci de bir miktar daha fazla güç kullanıyor. Normal yani. Genişletmek için tıkla... Ben oyunlarda işlemciye bu kadar çok yük binmesini anlamadım. Yükün ekran kartına binmesi gerekmiyor mu? FrexVoid dedi: Laptoplarda öyle oluyor, 85 90'ı geçmediği sürece normal. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen mux switch yüzünden bu kadar fazla ısınıyor. Kapatmayı düşünüyorum. Mux var diye almıştım, bu kadar ısıtacağını düşünmemiştim sistemi.
çokdüşünenbiri dedi: Ekran kartı daha fazla performans verdiği için doğal olarak işlemci de bir miktar daha fazla güç kullanıyor. Normal yani. Genişletmek için tıkla... Ben oyunlarda işlemciye bu kadar çok yük binmesini anlamadım. Yükün ekran kartına binmesi gerekmiyor mu? FrexVoid dedi: Laptoplarda öyle oluyor, 85 90'ı geçmediği sürece normal. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen mux switch yüzünden bu kadar fazla ısınıyor. Kapatmayı düşünüyorum. Mux var diye almıştım, bu kadar ısıtacağını düşünmemiştim sistemi.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 29 Ekim 2021 #10 Hayvansiterlik dedi: Ben oyunlarda işlemciye bu kadar çok yük binmesini anlamadım. Yükün ekran kartına binmesi gerekmiyor mu? Muhtemelen MUX Switch yüzünden bu kadar fazla ısınıyor. Kapatmayı düşünüyorum. MUX var diye almıştım, bu kadar ısıtacağını düşünmemiştim sistemi. Genişletmek için tıkla... RTX 3070 beslemek için işlemciyede yük biniyor, kartın güçlü.
Hayvansiterlik dedi: Ben oyunlarda işlemciye bu kadar çok yük binmesini anlamadım. Yükün ekran kartına binmesi gerekmiyor mu? Muhtemelen MUX Switch yüzünden bu kadar fazla ısınıyor. Kapatmayı düşünüyorum. MUX var diye almıştım, bu kadar ısıtacağını düşünmemiştim sistemi. Genişletmek için tıkla... RTX 3070 beslemek için işlemciyede yük biniyor, kartın güçlü.