CPU MUX Switch açıkken 67 derece oluyor

Hayvansiterlik

Centipat
Daha fazla  
Geçen hafta i7 11800h ve RTX 3070'e sahip MSI GE76 Raider aldım. MUX Switch açık iken CPU biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. Değerler acaba normal mi? LoL de yüksek grafiklerde 60-70 derece arası oluyor CPU. R6 fotoğraflarını da koyuyorum.

IMG_20211029_185544.jpg
IMG_20211029_185533.jpg
IMG_20211029_185128.jpg

Ekran kartı daha fazla performans verdiği için doğal olarak işlemci de bir miktar daha fazla güç kullanıyor. Normal yani.

Hocam soğutma olarak ne derece iyi bir laptop bilmiyorum ancak unutmayın ki bu bir laptop. Ayrıca orada 2121 FPS mi yazıyor yoksa ben mi yanlış gördüm 😳

Ekran kartı daha fazla performans verdiği için doğal olarak işlemci de bir miktar daha fazla güç kullanıyor. Normal yani.
Ben oyunlarda işlemciye bu kadar çok yük binmesini anlamadım. Yükün ekran kartına binmesi gerekmiyor mu?
Laptoplarda öyle oluyor, 85 90'ı geçmediği sürece normal.
Muhtemelen mux switch yüzünden bu kadar fazla ısınıyor. Kapatmayı düşünüyorum. Mux var diye almıştım, bu kadar ısıtacağını düşünmemiştim sistemi.

Ben oyunlarda işlemciye bu kadar çok yük binmesini anlamadım. Yükün ekran kartına binmesi gerekmiyor mu?

Muhtemelen MUX Switch yüzünden bu kadar fazla ısınıyor. Kapatmayı düşünüyorum. MUX var diye almıştım, bu kadar ısıtacağını düşünmemiştim sistemi.

RTX 3070 beslemek için işlemciyede yük biniyor, kartın güçlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı