Tamamdır firma ile görüşeyim bakalım neler yapabiliriz. Teşekkür ederim.Boşta 91 derece çok yüksek bir değer ürünü garantiye yollayın var ise geçici süreliğine var ise stok soğutucuyu takın.
Bu arada pompa devrine Dragon Center'dan ulaştım. Doğrumu bilmiyorum tabii.BIOS'a ulaşabiliyorsanız, pompa devrine bakabilirsiniz. Ya da radyatörden dışarı üflenen havanın en azından ılık olması lazım, soğuksa sıvı devirdaiminde sorun olabilir.
MSI MAG X570 Tomahawk WiFi 4600mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart@kaan_01 anakart modeliniz nedir?
Yardımlarınız için çok teşekkürler. Anlık bir şey mi oldu acaba bilemedim. Bir kaç gün gözlemleyeceğim. Duruma göre belki güncel bir sıvı soğutucuyla değiştirebilirim.@kaan_01 pompa için ayrı bağlantı portu mevcut. Gördüğünüz değere göre de pompa tam devirde çalışıyor gözüküyor.
Bu soğutucu kronik sorunlu diye biliyorum, garanti devam ediyorsa V2 versiyonunu talep edin.Soğutucum MSI Mag Coreliqid 360R
Macun değiştirin.
Macun değiştirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.