CPU Q-Fan Ccntrol ayarı nasıl olmalı?

Daha fazla  
RAM
2x2 4 GB CL 5 RAM
Ekran kartı
AMD Radeon HD 3450 512 MB ekran kartı
Anakart
P5GC-MX/1333 anakart
İşlemci
Intel Core 2 Duo E8500 İşlemci
Merhaba arkadaşlar, işlemcim çok ısındığı için BIOS'tan fanları son devirde çalıştırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? 3 seçenek var birisi middle quiet, silent quiet son olarak performance quiet modu var. Bunlardan hangisini seçersem fan son devirde döner?

Bu görsel başka konudan alıntıdır BIOS'u açıp ekran görüntüsünü almaya üşendim ama BIOS birebir aynı sadece işlemci sıcaklığım farklı benimki 59-70 arası geziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
70 derece sıcak sayılmaz. Oyunlarda frekans düşüşü mü oluyor?

BIOS içinde ve boştayken 70 derece nasıl sıcak değil?
Öncelikle oradaki seçenekler nedir? Isınma sorunu varsa MX-4 termal macun yenilemesi ve fan temizliği öneririm.

Biraz çok sürmüşsün, az sürmen gerekli.

BIOS içinde ve boştayken 70 derece nasıl sıcak değil?
Öncelikle oradaki seçenekler nedir? Isınma sorunu varsa MX-4 termal macun yenilemesi ve fan temizliği öneririm.

Temizliği 2 hafta önce yaptım biraz önce tekrar kasanın içini açayim dedim yine tozlanmış çok sık tozlanıyor bu yüzden 2 ya da 3 haftada bir temizliğini yapiyorum fan özelliği olarak hangisini seçmeliyim son devirde döndürürsem belki sıcaklığı azaltabilirim diye düşünüyorum oyun içinde 96 dereceleri görüyor bu arada.

96 derece aşırı fazla, fan Control kısmında neler var? Termal macun kaliteli mi aldığınız? MX-4 öneririm.

Bir mercimek tanesi kadar sıkıp fanı üzerine oturtsam sizce sıcaklıklar düşer mi kulandığım termal macun buydu

96 derece aşırı fazla, fan Control kısmında neler var? Termal macun kaliteli mi aldığınız? MX-4 öneririm.

Middle quiet silence quiet performance quiet mode var.

Bir mercimek tanesi kadar sıkıp fanı üzerine oturtsam sizce sıcaklıklar düşer mi kulandığım termal macun buydu

Middle quiet silence quiet performance quiet mode var.

Performance olana alın, aldığınız macun aşırı dandik bu arada. Stok fan zaten çok da iyi değil macun da kötü olunca, bu sıcaklıklar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…