CPU sıcaklığı hangi program ile öğrenilir?

Aratus

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar işlemci sıcaklığımı merak ediyorum. Çok program ismi söylediler en sağlıklı ve düzgün olanı indirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada GTA 5 indiriyorum ve netim hızlı olmadığı için bilgisayarımın 1 gün açık kalması lazım. Herhangi bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar işlemci sıcaklığımı merak ediyorum. Çok program ismi söylediler en sağlıklı ve düzgün olanı indirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada GTA 5 indiriyorum ve netim hızlı olmadığı için bilgisayarımın 1 gün açık kalması lazım. Herhangi bir sorun olur mu?
AIDA 64. Bilgisayarınızın açık olması bir sorun yaratmaz. Gerekirse 10 gün açık bırakın. Yük altında olmadığı sürece ısınmaz.

HWmonitör öneririm.Bütün parçaların sıcaklıklıktan kaç volt çektiğine kadar herşeyi detaylı görebilirsin.Uzun süreli kullanımda max kaç dereceye kadar çıktığına vs de bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı