CPU sıcaklık değerlerim normal mi?

Extreme olanın asıl kullanım amacı sıvı nitrojenle kullanılabiliyor olması. O yüzden Düz olan kyronaut'ta alabilirsin.
https://www.hepsiburada.com/thermal...-1gr-termal-macun-tg-k-001-rs-pm-HB00000YI0ZR dediğiniz bu mu hocam ? link atarak gösteriyorum ki emin olup alayım.

bide sıvı nitrojenli olanı mı daha iyi yoksa düz olan mı ? hangisi daha iyise onu sipariş edeyim. Macun değişiminden sonra konuyu tekrar güncelleyeceğim.

Depoparkta 370 liraya geliyor hocam normal modeline göre daha performanslı. İncelemeleri mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Macun yeniledikten sonra işlemci sıcaklığını atar mısınız? Soğutucunun performansını merak ediyorum, bu arada termal macunun nasıl sürüleceği hakkında pek fikriniz yoksa video izlemenizi öneririm, macunu çok sürmek de sıkıntı yaratabiliyor.

Sistemi göremedim, yük altında işlemci sıcaklığı biraz fazla gibi geldi masaüstü bilgisayar için. Yaşadığınız donma VRAM azlığından kaynaklanıyor olabilir.
yorumları tekrar okurken vram dediğini fark ettim. Ekran kartımın bu oyun için yeterli güçte olduğunu düşünüyordum. Yük altında yazdığım yazı silinmiş ben tekrardan yazayım en yüksek 84 en düşük 75 gördüm yük altında.
Tekrardan konuyu güncelleyeceğim. Termal macunu işin ehli olan birisini çağırmayı düşünüyorum. Malum Şanlıurfa da böyle teknik konulardan pek anlayan yok. Anlayanda daha 2010 da kalmış adamlar. Onlara da bu sistemimi emanet etmeye korkuyorum açıkçası

Ekran kartı modelinizi bilmediğim için tahmin etmek zorunda kaldım, RTX 3090 ile hiçbir oyunda problem yaşamamanız gerek. Ekran kartınız 400W kadar güç çekebiliyor, 75-80 derece sıcaklıklar normal. İşlemci soğutucunuz konusunda hala emin olamadım, araştırdığım kadarıyla 150-200 watt çeken işlemcileri bile 50-60 derecede tutuyormuş yük altında. Muhtemelen termal macun kurumuştur. Aşağıya okuduğum birkaç inceleme yorumu attım. Bu arada muhtemelen soğutmanız iyi kurulmuştur zaten ancak sıvı soğutmaların kurulumu iyi yapılmadığı için yüksek performanslı çalışamadıklarını okumuştum. Onu da bir kontrol edebilirsiniz. @mehmetraz

"Evet biraz fiyatlı ama 11700k da yük altında maximum 45 derece gördüm. Üstelik fanlar sesli diyemem kesinlikle. Kasanıza göre 3 fanlı modeli de alabilirsiniz. Ben Corsair 4000x ile kullanıyorum. Ön fanların düzenini değiştirmemek için bundan aldım. Soğutu mu diye korkuyordum. Endişem yersizmiş."

"Orada burada pompa sesi yüksek diyenlere aldırış etmeyin sessiz ve aşırı performanslı bir ürün, 10700kf ile 5.1 ghz oyunda 54c geçmiyor balance ayarında. quite ayarlarında ise tamamen sessizleşiyor."

Son düzenleme:
Ekran kartı modelinizi bilmediğim için tahmin etmek zorunda kaldım, RTX 3090 ile hiçbir oyunda problem yaşamamanız gerek.
forza horizon 5 de şuan ekran kartı sürümü ile ilgili bir sıkıntı var. Takılmaların ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Rainbow six , Valorant, GTA 5 ultra full akıyor.

Bide siz ne düşünüyorsunuz acaba ? Thermal Grizzly Kryonaut bunu mu almalıyım ? yoksa Thermal Grizzly Kryonaut Extreme bu bunumu almalıyım ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 28
Üst seviye termal macunlardan pek anlamıyorum ne yazık ki. Arkadaşların yorumları doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Üstteki yorumu güncelledim, bir göz atmanızı öneririm.

Güncellendiğiniz yorumu okudum. Macun değişiminden sonra değerler düşer ise sıvı soğutucuyu kullanmaya devam edeceğim. Düşmez ise bir hal çaresine bakacağım artık. Kasanın içinden fotoğraflar çektim. Ters bir durum var mı yok mu diye bir kontrol edebilir misiniz arkadaşlar. biraz önce kompresör ile tozunu aldım makinanın. 3-6 ayda bir toz temizliği yapıyorum.

@Yunus Emre Gürbüz @deadfellow

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-07-17 at 17.43.23 (1).jpeg
    250,9 KB · Görüntüleme: 39
  • WhatsApp Image 2022-07-17 at 17.43.23.jpeg
    201,9 KB · Görüntüleme: 34
  • WhatsApp Image 2022-07-17 at 17.43.22.jpeg
    319,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…