CPU sıcaklık değerlerim normal mi?

Dediğim gibi sıvı soğutuculardan pek anlamam ama bana anormal gelen bir şey olmadı ancak kasanızın genel bir temizliğini yapsanız iyi olur.

Dediğim gibi sıvı soğutuculardan pek anlamam ama bana anormal gelen bir şey olmadı ancak kasanızın genel bir temizliğini yapsanız iyi olur.
önceden başıma tatsız bir olay geldiği için korkuyorum açıkçası. Yoksa benimde içim içimi yiyor böyle kirli görünce. Flash patladığı içinde 2x kat kirli gözüküyor yukarda yorum yapan arkadaşın tavsiye ile Thermal Grizzly Kryonaut Extreme sipariş geçtim.

Tanıdıklarınız var gibi, aralarında bilgisayarı iyi temizleyebilecek birisi yok mu?

Tanıdıklarınız var gibi, aralarında bilgisayarı iyi temizleyebilecek birisi yok mu?
İstanbul da tanıdığım çok fazla ama Urfa da yok. Urfa da 1 arkadaşım var ama oda bu riske girmeye korkuyor. İstanbul da ki 1 arkadaş direk İtopya da çalıştığı için eli çabuk bu işlerde. Olmadı 2 ay sonra İstanbul'a gider temizletirim kasayı.

2 aydan bir şey olmaz. Sistemin bakımını düzenli olarak yaparsanız çok çok uzun süreler götürür sizi bu sistem.

2 aydan bir şey olmaz. Sistemin bakımını düzenli olarak yaparsanız çok çok uzun süreler götürür sizi bu sistem.
ürünü toplarken bende bu mantıkta ilerlemiştim. Her şeyi çok dikkatlice seçip almıştım. Kasa bile EATX. Umarım beni ilerilere kadar götürür.

Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 2gr 14.2W Multilingual (VPE 50) Yüksek Performanslı Termal Macun

hocam sahte çıkma olasılığı var mıdır ?

Son düzenleme:
sahte çıkarsa beraber yanarız hocam Dün sipariş verdim ben de. Şaka bir yana Depoparktan daha önce de ürün aldım sahte olacağını sanmıyorum, köklü bir firma. Bir de ürünün içinden karekod çıkıyor onunla resmi sitesinden orjinalliğini sorguluyorsunuz.

siparişi geçtik inşallah bir sahtelik olmaz Bu arada teşekkür ederim sayende termal macun konusunda kafam aydınlandı. Önceden kullandığım Cooler masterin bir ürünüydü. Bunda nasıl sonuçlar alacam çok merak ediyorum. Bu arada sormak istediğim şey buda normal termal macun gibi değil mi ? Çünkü silikon vs varmış içinde. Normal de termal macunlarda silikon var mı ki ? Sıvı metalli olana baktım o zor olduğu için korktum 3-5 derecelik ısı içinde riske almaya değmez bence Umarım kaliteli sonuç alırız . Ya beraber yandık yada beraber çıktık

Hocam kokonat versiyonu sıvı metal içeriyor. Fakat soğutucu bloğuna zarar verebiliyormuş. Açıkçası ona ihtiyaç duyacak kadar yüksek sıcaklıklara çıkmıyorum. Ama olunca da macun formatında en iyisi olsun dedim. Piyasadaki en iyi işlemcilerden birini kullanıyoruz. Zaten gram hesabı yaparsak extreme olmayan versiyonu ile aynı fiyata denk geliyor. Gelsin göreceğiz bakalım Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…