GPU'yu işlemci sanıyordum biraz cahilim bu konuda, 30-35 dereceydi. Ancak GPU değil de CPU'nun işlemci sıcaklığı olduğunu öğrendim. Bu değerler normal değil büyük ihtimalle. Termal macunumu 20 TL'ye almıştım bilmediğim bir marka ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Şimdi Thermal Grizzy Krynout adlı macunu sipariş ettim.
Arkadaşlar bu boştaki hali bilgisayarın, chrome falan açık sadece ondan işkillendim biraz.
Tam yükteki halini stres testi yaparak mı atacağım bu arada nasıl olacak?
Attığınız görselde sadece 1. çekirdeğin sıcaklığı var ve diğer çekirdeklerin ayrı ayrı kullanım yüzdeleri. Tüm çekirdeklerin sıcaklıklarına ve toplam CPU sıcaklığına bakmak lazım. Bunu yaparken de hem boşta hem de yük altında ayrı ayrı olacak şekilde incelemek lazım.
Attığınız görselde sadece 1. çekirdeğin sıcaklığı var ve diğer çekirdeklerin ayrı ayrı kullanım yüzdeleri. Tüm çekirdeklerin sıcaklıklarına ve toplam CPU sıcaklığına bakmak lazım. Bunu yaparken de hem boşta hem de yük altında ayrı ayrı olacak şekilde incelemek lazım.
Bir saniye atıyorum hemen, şimdi stres testi yapıp da atacağım.
Boşta şuan
Ekran kartı için yapmadım. İşlemci sıcaklığı yüksek gibi geldi bana stres testi sonuçları. Yaklaşık 5-6 dakika çalıştı.
Bir saniye atıyorum hemen, şimdi stres testi yapıp da atacağım.
Boşta şuan
Ekran kartı için yapmadım. İşlemci sıcaklığı yüksek gibi geldi bana stres testi sonuçları. Yaklaşık 5-6 dakika çalıştı.