120mm. Aslında Cooler master t400 pro var alabileceğim. O nasıl sizce?@MFTN Kullandığınız kasa modeli kaç santim CPU soğutucu desteğine sahip?
Soğutucuyu satın alacağınız site veya siteler hangisi ise linklerini bırakırsanız ona göre tavsiye yapılabilir, zira ürünlerin fiyatları ve bulunabilirliği orada farklı olabilir.
Deepcool Gammaxx 400 önerebilirim biraz tuzlu sayılabilir tabii. Ryzen 5 2600 sistemde boşta 28 yükte 55 dereceleri gördüm en fazla 1.275v 4 GHz'de kullanıyorum. Stress testinde 60C'yi gördüm en fazla 30dakikalık test sonrası.
@MFTN Kullandığınız kasa modeli kaç santim CPU soğutucu desteğine sahip?
Soğutucuyu satın alacağınız site veya siteler hangisi ise linklerini bırakırsanız ona göre tavsiye yapılabilir, zira ürünlerin fiyatları ve bulunabilirliği orada farklı olabilir.
@MFTN Bu ürün ise yüksekliği 152.3mm, ölçü uyuyor ise kullanılabilir. Fanı bloka bağlayan klips sanki ayrı bir parça değil gibi, bu şekilde ise ileride fan değiştirmeniz gerektiği zaman orijinal olanı bulmanız gerekebilir.
Hyper T4
The Cooler Master Hyper T4 is an affordable mainstream Heatsink delivering great cooling performance on all modern platforms thanks to its 4 specially shaped direct touch Heatpipes. The T4’s 120mm PWM fan features a wide fan speed range and can be fine tuned for maximum airflow and cooling...www.coolermaster.com
Kendi sitesinde böyle bir model bulamadım, Hyper 212 ile görünümü aynı bu olabilir mi?Buna bakarım burada var mı yok mu diye. Bir şey soracağım. Cooler Master T400 Pro nasıl sizce?
Bu arada kasa Max 160mm destekliyormuş işlemci sogutucu için.
Çok teşekkürler. Hyper 212 benim dediyimin aynısına benziyor görünüş olarak. Ama ben T400 pro ismi ile aratmışdım özelliklerine bakmak için amazonda falan vardı o ürün. Çok garip. İsmini yanlış mı yazdılar ne.Kendi sitesinde böyle bir model bulamadım, Hyper 212 ile görünümü aynı bu olabilir mi?
Hyper 212 LED Turbo
Hyper 212 LED Turbo provides the best balance between airflow and static pressure to take the heat away. Four Direct Contact heat pipes with funnel shaped aluminum fins optimize cooling for optimal CPU performance. Moreover, the improved universal bracket design ensures easy and worry free...www.coolermaster.com
Bu sayfadaki ürün koduna göre RR-T400pro-20FK-R1 böyle bir model çıkmıyor.Cooler Master T400 Pro v Baku. ucuz qiymete Bakıda almaq imkanı
Keyfiyyət zəmanətli Cooler Master T400 Pro v Baku STRIX.AZ internet mağazasından Geniş çeşidi, uygun və ucuz qiymeti ilə Bakida | Model: RR-T400pro-20FK-R1. ✔️Pulsuz çatdırılma ✔️ Zəmanət ✔️Xarakteristika ✔️ Rəystrix.az
Sonuç olarak mantıklı görünen ürünler; Gammax 400 EX ve T400 gibi, incelemelerine bakıp bir karar vermeniz lazım. Ölçüleri kontrol etmeyi unutmayın.
Cooler Master T400 Pro v Baku. ucuz qiymete Bakıda almaq imkanı
Keyfiyyət zəmanətli Cooler Master T400 Pro v Baku STRIX.AZ internet mağazasından Geniş çeşidi, uygun və ucuz qiymeti ilə Bakida | Model: RR-T400pro-20FK-R1. ✔️Pulsuz çatdırılma ✔️ Zəmanət ✔️Xarakteristika ✔️ Rəystrix.az DeepCool Gammaxx 400 EX CPU Cooler Bakıda ucuz qiymətə satılır. Soyuducu sistem almaq. Ucuz qiymətləri
DeepCool Gammaxx 400 EX CPU Cooler Bakıda satışı CompStore.az saytında ucuz almaq ✅ Hissə-Hissə ödəmə. ✅ Kredit ✅ Şərhlər ✅ Xarakteristika ✅ Bakı ərazisinə pulsuz çatdırlımacompstore.az
Farkları biri çift biri tek fanlı. Diğer özelliklerinde de fark olmalı.T400 Pro yarı fiyatına T400i var.
Cooler Master T400i v Baku. ucuz qiymete Bakıda almaq imkanı
Keyfiyyət zəmanətli Cooler Master T400i v Baku STRIX.AZ internet mağazasından Geniş çeşidi, uygun və ucuz qiymeti ilə Bakida | Model: RR-T400i-20FK-R1. ✔️Pulsuz çatdırılma ✔️ Zəmanət ✔️Xarakteristika ✔️ Rəystrix.az