T tuna ekemenli1 Femtopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 Ne zaman CPU stres testı açsam bir anda dizt dizt diye ses gelıyor. R ses test bıtınce kesılıyor. Ama bugün CPU fan gırışındekı kabloyu çıkarıp taktım sonra ses geldı. Ya da ben o zaman fark ettım.
Ne zaman CPU stres testı açsam bir anda dizt dizt diye ses gelıyor. R ses test bıtınce kesılıyor. Ama bugün CPU fan gırışındekı kabloyu çıkarıp taktım sonra ses geldı. Ya da ben o zaman fark ettım.
KS KS T tuna ekemenli1 Femtopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #11 Yaptım hatta fanları bır sürelıgıne elımlede durdurdum hala ses var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et söyle bır ses. Ama kafam sadece neden stres testınde bu ses gelıyor. Son düzenleme: 27 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Yaptım hatta fanları bır sürelıgıne elımlede durdurdum hala ses var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et söyle bır ses. Ama kafam sadece neden stres testınde bu ses gelıyor.