CPU sürekli %100 gözüküyor

• Konuyu başlatan jeppe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 3.039
i5 3330
12 gb ram
1050 gtx
1tb hdd.
Oyun oynarken görev yöneticisi hep açık olmak zorunda arka planda. Eğer açmazsam donuyor sürekli oyun. Açınca direk kendi haline geri dönüyor
ekte de görev yöneticisi ilk açtığımda olan cpu değeri(%100) ve 2-3 sn sonraki değerini görebilirsiniz. Cloudnet virüsü girmeden böyle bişey yoktu ama son 2 gündür bununla başım dertte.

Dosya Ekleri

• gy 1.png
    gy 1.png
    82,3 KB · Görüntüleme: 57
  • paint 2.png
    paint 2.png
    96,5 KB · Görüntüleme: 53
yok sorunu hala çözemedim bütün oyunları task manager açık oynamak zorunda kalıyorum ne yazık ki virüs taraması vs her şeyi denedim çözümü yok gibi

Görev yöneticisindeyken en üstteki CPU sekmesine tıklayın işlemciyi sömüren programı en üste alacaktır (yani işlemciyi kullanan programları üste alacak) böylelikle neyin işlemciyi sömürdüğünü göreceksin ardından bu programa veya zararlıya göre araştırma yaparsın.

i5 3330
12 GB RAM
1050 GTX
1TB HDD.
Oyun oynarken görev yöneticisi hep açık olmak zorunda arka planda. Eğer açmazsam donuyor sürekli oyun. Açınca direkt kendi haline geri dönüyor
Ekte de görev yöneticisi ilk açtığımda olan CPU değeri(%100) ve 2-3 sn sonraki değerini görebilirsiniz. Cloudnet virüsü girmeden böyle bir şey yoktu ama son 2 gündür bununla başım dertte.

Kardeşim bu genel bir şeydir herkeste olur görev yöneticisini açarken hemen 100 yazar 1-2 saniye sonra düşer bu genel bir şeydir herkeste olur bakın
Yok sorunu hala çözemedim bütün oyunları task Manager açık oynamak zorunda kalıyorum ne yazık ki virüs taraması vs her şeyi denedim çözümü yok gibi

Yahu kardeşim şöyle deneyin MSI Afterburner'i indirin CPU kullanımını açın bakalım %100 kullanıyormuymuş bu herkeste oluyor herkeste.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    28 KB · Görüntüleme: 52
Kardeşim bu genel bir şeydir herkeste olur görev yöneticisini açarken hemen 100 yazar 1-2 saniye sonra düşer bu genel bir şeydir herkeste olur bakın

Yahu kardeşim şöyle deneyin MSI Afterburner'i indirin CPU kullanımını açın bakalım %100 kullanıyormuymuş bu herkeste oluyor herkeste.
Ben de başlangıçta oluyor ama geçiyor ardından 1 saat ya da 5 bazen günün sonuna doğru birden 100e çıkıyor donuyor takılıyor kimi zaman 10dk falan bekleyince kendine geliyor kimi zamanda gelmiyor tuştan kapatıyorum.
yok sorunu hala çözemedim bütün oyunları task manager açık oynamak zorunda kalıyorum ne yazık ki virüs taraması vs her şeyi denedim çözümü yok gibi
Hdd ile ilgili bir problem diye araştırdığımda okuyorum ben de ssd alıp ssd sisteme kurup hdd dvdromdan takıp denemeyi düşünüyorum ama olmazsa diye de boşa masraf yapmak istemiyorum var mı bu konuda araştırdığınızda okuduğunuz ya da gördüğünüz bir bilgi.

Yok beyler benim pc ye 1 ay önce virüs girdi ve ondan sonra oyunlar görev yöneticisi açmazsam kasmaya başladı. Her pc de olan bir sorun değil kardeşimin pc de açıyorum direk yüzde 3-4 lerde seyrediyor ben de 100 den bir anda düşüyor.

Yok beyler benim pc ye 1 ay önce virüs girdi ve ondan sonra oyunlar görev yöneticisi açmazsam kasmaya başladı. Her pc de olan bir sorun değil kardeşimin pc de açıyorum direk yüzde 3-4 lerde seyrediyor ben de 100 den bir anda düşüyor.
Ben de virüs olmamasına rağmen böyle ssd sipariş ettim. Sonucu unutmazsam buraya yazarım. Araştırdğımda windows kaynaklı deniyor çözüm ssd diyorlar umarım çözüm ssd olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı