Alper12p
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Colorful Rtx4060 ti igame ultraW
Ryzen 7 9700x
Corsair 6400mhz cl36 Rgb ram
Msi pro B650 a
GameTech Hydra Ahd360 mm White
kingston 1Tb ssd
Fsp hydra 700w 80+ bronze
zoko game in game dream
- Anakart
- Msi pro b650 a
Merhaba, elimde Gametech Hydra 360 mm sıvı soğutma var ve üzerinde ısı ekranı bulunuyor. Sitesindeki CPU Temp Driver'ını yüklediğimde yazılımda 0 derece gözüküyor ama MSI Center olsun, diğer programlar olsun sıcaklığı sorunsuz gösteriyor.
Ayrıca 105W kullanıyorum, OCCT'de 95 dereceye sabitleniyor, bu normal mi? Boşta 45–50 derece arası geziyor bu arada. BIOS'ta da sıcaklık gözüküyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ayrıca 105W kullanıyorum, OCCT'de 95 dereceye sabitleniyor, bu normal mi? Boşta 45–50 derece arası geziyor bu arada. BIOS'ta da sıcaklık gözüküyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
9700x işlemciMerhaba, elimde Gametech Hydra 360 mm sıvı soğutma var ve üzerinde ısı ekranı bulunuyor. Sitesindeki CPU Temp Driver'ını yüklediğimde yazılımda 0 derece gözüküyor ama MSI Center olsun, diğer programlar olsun sıcaklığı sorunsuz gösteriyor.
Son düzenleme: