CPU ve CPU diyot sıcaklı

Fxer

Hectopat
Hangisi işlemci için daha önemli?

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci, anakart, program ve chipset önemli bu verilerde. CPU diyot sıcaklığı, CPU'nun ana çekirdek sıcaklığıdır şeklinde bir veri edindim. CPU sıcaklığı olarak belirtilen ise ısı kalkanına ulaşan toplam sıcaklık. Onun içinde başka komponentler de var. Asıl önemli olan diyot sıcaklığı deniliyor. Benim için de yeni bir bilgi oldu. Programlara göre yorumlama işi farklı olabiliyor.

İşlemci, anakart, program ve chipset önemli bu verilerde. CPU diyot sıcaklığı, CPU'nun ana çekirdek sıcaklığıdır şeklinde bir veri edindim. CPU sıcaklığı olarak belirtilen ise ısı kalkanına ulaşan toplam sıcaklık. Onun içinde başka komponentler de var. Asıl önemli olan diyot sıcaklığı deniliyor. Benim için de yeni bir bilgi oldu. Programlara göre yorumlama işi farklı olabiliyor.
Saolun hocam msi afterburnera girince de cpu sıcaklığını diyot sıcaklığıyla aynı kabul ediyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı