Format sırasında USB sıfırlanmıyor

Evet takıntı oldu maalesef. Ben şey düşünmüştüm USB tam silinmiyor ya virüs ona başta girecek formattan önce tam silemediğim için formattan sonra da girecek cart curt bilgim yok bu konularda. Kusura bakmayın.

Windows 10'da yok bu normalde Windows 11'de USB de gözüküyor onu silemezsin tek disk 0 silip yükleyebilirsin işi bitince yukarıda attığı gibi USB'yi temizlersin.

USB neden sıfırlansın ki hocam?
Hocam ilk formatta yarım yamalak da olsa sıfırlanmıştı yani sile basabilmiştim. 2. Formatta öyle bir seçenek dahi çıkmadı sebebi usbde değişiklik olmaması mı? Usb temizleme isteğimi söyledim virüs bulaştıysa diye silinmedi ya ilkte tam ama oda windowsmuş. Onun dışı silindi sanırım

Onada ISO yazsa silemeyecek virüs diyecek 😃
Kasada virüs varken kasaya usb takınca virüs bulaşıyor mu ki

Hocam ilk formatta yarım yamalak da olsa sıfırlanmıştı yani sile basabilmiştim. 2. formatta öyle bir seçenek dahi çıkmadı sebebi USB'de değişiklik olmaması mı? USB temizleme isteğimi söyledim virüs bulaştıysa diye silinmedi ya ilkte tam ama oda windowsmuş. Onun dışı silindi sanırım.

Kasada virüs varken kasaya USB takınca virüs bulaşıyor mu ki.

Hayır bulaşmaz .bat .exe calistirmadigin sürece aktif olmuyor Windows sadece kendi dosyalarıni kullanıyor diğerlerini ellemiyor.

Hayır bulaşmaz .bat .exe calistirmadigin sürece aktif olmuyor Windows sadece kendi dosyalarıni kullanıyor diğerlerini ellemiyor.

Anladım teşekkür ederim benim bu paradoksun nedeni anlaşıldı. Yanlış biliyormuşum. USB'ye virüs girebiliyor sanıyordum tam da sıfırlanmadı ya siz anladınız :D

Usb de değişiklik olmadığı için mi 2. Kere format atamadım bu son sorum hocam (atmaya ihtiyacım yok biliyorum)

Anladım teşekkür ederim benim bu paradoksun nedeni anlaşıldı. Yanlış biliyormuşum. USB'ye virüs girebiliyor sanıyordum tam da sıfırlanmadı ya siz anladınız :D

USB de değişiklik olmadığı için mi 2. kere format atamadım bu son sorum hocam (atmaya ihtiyacım yok biliyorum)

Disk secme menüsünde disk 0 seciniz ileri deyin yeniden başlatıyor yazınca USB'yi cikartin format olur.

Disk secme menüsünde disk 0 seciniz ileri deyin yeniden başlatıyor yazınca USB'yi cikartin format olur. Diski formatlayabildim hocam o değil, usbyi 2. Formatlayamadım boş alan falan aynıydı. Değişiklik yoktu yani.
Diski formatlayabildim hocam dediğiniz disk 0 Ssd olan o tamam. Usbyi 2. Kere formatlayamadım boş alan falan aynıydı değişiklik de yoktu. Ondan değilmi

Diski formatlayabildim hocam dediğiniz disk 0 SSD olan o tamam. USB'yi 2. kere formatlayamadım boş alan falan aynıydı değişiklik de yoktu. Ondan değil mi?

Evet zaten flash bellegi çıkartınca tek o kalacak içiniz rahat olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı