Efe Ozan Aslan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 9 Çözümler 2 5 Kasım 2024 #1 SSD veya HDD modeli Seagate ST1000DM010 Sabit Sürücü, 1 TB Ekran kartı Nvidia 4060 ti Anakart Msi A320m a pro İşlemci Ryzen 5 5600 Arkadaşlar merhaba anakarttım MSI A320M a Pro bugün ekran kartı ve işlemcimi yükselttim her şey sorunsuz fakat hard disk gözükmüyor. Birkaç kere tak çıkar yaptım fakat BIOS dahil hiçbir yerde gözükmüyor, dün sorunsuzdu. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2024
Arkadaşlar merhaba anakarttım MSI A320M a Pro bugün ekran kartı ve işlemcimi yükselttim her şey sorunsuz fakat hard disk gözükmüyor. Birkaç kere tak çıkar yaptım fakat BIOS dahil hiçbir yerde gözükmüyor, dün sorunsuzdu.
Çözüm Efe Ozan Aslan 5 Kasım 2024 Marix dedi: BIOS ana ekranında CSM, UEFI vardır, CSM yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat gene gelmedi. Güç kablosunu bağlamamışım ondan dolayı çalışmıyormuş teşekkür ederim kusura bakmayın.
Marix dedi: BIOS ana ekranında CSM, UEFI vardır, CSM yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat gene gelmedi. Güç kablosunu bağlamamışım ondan dolayı çalışmıyormuş teşekkür ederim kusura bakmayın.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 952 5 Kasım 2024 #2 BIOS'tan CSM'yi açıp bakın. Artı 0 Eksi
KS KS Efe Ozan Aslan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 9 Çözümler 2 5 Kasım 2024 #3 Marix dedi: BIOS'tan CSM'yi açıp bakın. Genişletmek için tıkla... Nasıl CSM'ye gireceğim. Artı 0 Eksi
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.335 Çözümler 952 5 Kasım 2024 #4 BIOS ana ekranında CSM, UEFI vardır, CSM yapın. Artı 0 Eksi
KS KS Efe Ozan Aslan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 9 Çözümler 2 5 Kasım 2024 #5 Marix dedi: BIOS ana ekranında CSM, UEFI vardır, CSM yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat gene gelmedi. Güç kablosunu bağlamamışım ondan dolayı çalışmıyormuş teşekkür ederim kusura bakmayın. Son düzenleme: 5 Kasım 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Marix dedi: BIOS ana ekranında CSM, UEFI vardır, CSM yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat gene gelmedi. Güç kablosunu bağlamamışım ondan dolayı çalışmıyormuş teşekkür ederim kusura bakmayın.