CPU ve fan kablosunu nasıl gizlenir?

ASUS RX6700XT

Hectopat
Merhaba.

Yeşil ile gösterdiğim kısımdaki CPU kablosu örme olduğu için anakartın arkasından geçiremiyorum mecburen üstte kaldı ve kötü gözüküyor.

Kırmızı ile gösterdiğim fan kablosunu ise geçirebileceğim farklı bir yer yok mecburen orada kaldı ekran kartı geldiğinde ekran kartı kabloyu eritebilir.

Yukarıdaki şekilde 2 kablolama problemim var, sorunun çözümü için bir öneriniz var mı?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-11-01 at 22.21.34.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-01 at 22.21.34.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 35
  • WhatsApp Image 2024-11-01 at 22.21.24.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-01 at 22.21.24.jpeg
    173,3 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba.

Yeşil ile gösterdiğim kısımdaki CPU kablosu örme olduğu için anakartın arkasından geçiremiyorum mecburen üstte kaldı ve kötü gözüküyor.

Kırmızı ile gösterdiğim fan kablosunu ise geçirebileceğim farklı bir yer yok mecburen orada kaldı ekran kartı geldiğinde ekran kartı kabloyu eritebilir.

Yukarıdaki şekilde 2 kablolama problemim var, sorunun çözümü için bir öneriniz var mı?

CPU için söylüyorum anakartın altında hafif boşluk var mı ama tahminen yok mu sizin yerinde olsam kasaya kelepçe ile sabitlerim.

Konu içeriğinde de yazdığım gibi kablo örgü olduğu için oradan geçmiyor. Boşluk daha ince kablolar için.

Ekran kartı kabloyu eritmez merak etmeyin örneğin ben ekran kartımın tam chip üstünden 2 tane kablo geçirmek zorunda kaldım kasam sıkıntılı oldığı için eğer göz zevkiniz için sıkıntı yoksa karışmanızı önermem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı