CPU ve GPU değişimi sonrası "No input Signal" hatası

EYmen1234

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir işlemci ile ekran kartı aldım. İlk başta sadece ekran kartını taktım ve ekrana görüntü gelmedi. Sonra RAM'leri değiştirdim. Anladığım kadarıyla MHz'leri farklıymış. Sonra işlemciyi taktım fakat yine olmadı. PSU'yu değiştirmediğimden dolayıdır diye düşündüm (acaba az mı watt diye?) fakat ekran kartlarının olmasa da işlemcilerin Watt'ları aynı.
Eski sistem: Yeni sistem:
RX550. RTX 2060S.
AMD Ryzen 5 1600. AMD Ryzen 5 3600.
Gigabyte GA-ab 350M Gaming 3
RAM 16 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir işlemci ile ekran kartı aldım. İlk başta sadece ekran kartını taktım ve ekrana görüntü gelmedi. Sonra RAM'leri değiştirdim. Anladığım kadarıyla MHz'leri farklıymış. Sonra işlemciyi taktım fakat yine olmadı. PSU'yu değiştirmediğimden dolayıdır diye düşündüm (acaba az mı watt diye?) fakat ekran kartlarının olmasa da işlemcilerin Watt'ları aynı.
Eski sistem: Yeni sistem:
RX550. RTX 2060S.
AMD Ryzen 5 1600. AMD Ryzen 5 3600.
Gigabyte GA-ab 350M Gaming 3
RAM 16 GB.

PSU kaç watt?
RAM'lar bazen çıt sesi gelse bile oturmayabiliyor. Tekrar takmayı deneyebilirsiniz hocam.

PSU kaç watt?
RAM'lar bazen çıt sesi gelse bile oturmayabiliyor. Tekrar takmayı deneyebilirsiniz hocam.
Psunun olduğu yer bir kasayla kaplanmış ve vidası yalama olmuş o yüzden onu da bilemiyorum ve evet ramlerin yerini değiştirdim ama bir sonuç alamadım

Eski işlemci duruyorsa sistemi eski haline getirin. Önce bios güncelleyin. Sonra parçaları değiştirin.
Evet duruyor yeni ekran kartıyla eski işlemciyle çalışıyordu fakat şimdi o da çalışmıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı