Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 12 Ekim 2022 #11 Aynı sorunu Roblox'da yaşadım. Grafikleri yükselterek yükü ekran kartına bindirdim ve FPS artışı sağladı. Size de aynısı olabilir belki bi' deneyiniz.
Aynı sorunu Roblox'da yaşadım. Grafikleri yükselterek yükü ekran kartına bindirdim ve FPS artışı sağladı. Size de aynısı olabilir belki bi' deneyiniz.
Talha Karakaya Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #12 Ayarlarımı yükseltikten sonra FPS de düşüş oldu tabiki ama ekran kartı ve cpu kullanımları şu anda bu şekilde böyle mi kullanmam lazım genel olarak Dosya Ekleri Image.jpeg 475,9 KB · Görüntüleme: 45
Ayarlarımı yükseltikten sonra FPS de düşüş oldu tabiki ama ekran kartı ve cpu kullanımları şu anda bu şekilde böyle mi kullanmam lazım genel olarak
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 14 Ekim 2022 #13 Talha Karakaya dedi: Ayarlarımı yükseltikten sonra FPS de düşüş oldu tabii ki ama ekran kartı ve CPU kullanımları şu anda bu şekilde böyle mi kullanmam lazım genel olarak? Genişletmek için tıkla... Evet öyle.
Talha Karakaya dedi: Ayarlarımı yükseltikten sonra FPS de düşüş oldu tabii ki ama ekran kartı ve CPU kullanımları şu anda bu şekilde böyle mi kullanmam lazım genel olarak? Genişletmek için tıkla... Evet öyle.
Talha Karakaya Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #14 Hououin Kyouma dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... FPS arttırmak istiyorsamda çok gpu usage ı düşürmeden ayarlarda değişiklik yapmam lazım o zaman değil mi?
Hououin Kyouma dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... FPS arttırmak istiyorsamda çok gpu usage ı düşürmeden ayarlarda değişiklik yapmam lazım o zaman değil mi?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 14 Ekim 2022 #15 Talha Karakaya dedi: FPS arttırmak istiyorsamda çok GPU usage ı düşürmeden ayarlarda değişiklik yapmam lazım o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... FPS senin için önemliyse GPU kullanımı düşürebilirsin. GPU kullanım her zaman yüksek zorunda değilsin yani.
Talha Karakaya dedi: FPS arttırmak istiyorsamda çok GPU usage ı düşürmeden ayarlarda değişiklik yapmam lazım o zaman değil mi? Genişletmek için tıkla... FPS senin için önemliyse GPU kullanımı düşürebilirsin. GPU kullanım her zaman yüksek zorunda değilsin yani.