Ayrıca fanlar tıkır tıkır ses çıkarıyor. Sanki bir yere takılıyormuş gibi.
Daha demin Detroit: Become Human oynuyordum. MSI Afterburner açıktı.
2 saat içerisinde oyun ve Chrome'da karışık;
GPU sıcaklığı maksimum 75 dereceyi gördüm. Şimdi Chrome'da birkaç tane sekme ile 49 derece.
CPU sıcaklığı maksimum 80 dereceyi gördüm. Şimdi Chrome'da birkaç tane sekme ile 40-45 derece civarında.
GPU normal değeri sanırım ama CPU 80 derece fazla değil mi? 80 dereceyi gördüğümde oyunda değildim sanırım tam bilmiyorum. Darboğaz hiç olmuyor.
Öncelikle tıkır tıkır ses çıkaran fanı bulmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.
Elinizle fanları durdurarak hangisinden ses geldiğini anlayabilirsiniz.
PSU fanından ses gelmesi de muhtemel bunu el ile durdurmanız genellikle pek mümkün değildir ayrıca tavsiye de etmem. Diğer fanları sırasıyla durdurup hangi fandan ses geldiğini teşhis edemezseniz PSU fanından olma ihtimali çok yüksek.
Arızalı fanı bulduğunuzu varsayıyorum, satın almış olduğunuz yere bildirip onarım veya değişim talebinde bulunabilirsiniz.
Afterburner üzerinden işlemcinizin Max. ulaşmış olduğu sıcaklığı göremiyorsanız
HWMonitor programını indirip oyun oynarken arkada açık bırakarak işlemcinizin Max. sıcaklık değerini gözlemleyebilirsiniz.
Belirtmiş olduğunuz sıcaklık değerleri normal görünüyor.
Öncelikle tıkır tıkır ses çıkaran fanı bulmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.
Elinizle fanları durdurarak hangisinden ses geldiğini anlayabilirsiniz.
PSU fanından ses gelmesi de muhtemel bunu el ile durdurmanız genellikle pek mümkün değildir ayrıca tavsiye de etmem. Diğer fanları sırasıyla durdurup hangi fandan ses geldiğini teşhis edemezseniz PSU fanından olma ihtimali çok yüksek.
Arızalı fanı bulduğunuzu varsayıyorum, satın almış olduğunuz yere bildirip onarım veya değişim talebinde bulunabilirsiniz.
Afterburner üzerinden işlemcinizin Max. Ulaşmış olduğu sıcaklığı göremiyorsanız
HWMonitor programını indirip oyun oynarken arkada açık bırakarak işlemcinizin Max. Sıcaklık değerini gözlemleyebilirsiniz.
Belirtmiş olduğunuz sıcaklık değerleri normal görünüyor.