Eyvallah hocam size de, tüm arkadaşlara da iyi günlerde umarım sorunsuz kullanmak nasip olur. Gönül ister ki teknolojinin pahalı olmadığı yani teknoloji üreten bir ülkemiz olsa da bizlerde rahatça teknolojiyi takip edip kullanabilsek.
Eyvallah hocam size de, tüm arkadaşlara da iyi günlerde umarım sorunsuz kullanmak nasip olur. Gönül ister ki teknolojinin pahalı olmadığı yani teknoloji üreten bir ülkemiz olsa da bizlerde rahatça teknolojiyi takip edip kullanabilsek.
Genelimiz özellikle dolar şu durumdayken değerler aynıysa bütçesine uygun olanı alıyor zaten. Ama bu konunun amacı F/P olmadığı için herkes gönlünde yatan aslanı söylesin istiyorum. Yeri geliyor malzemesi, tasarımı, uyumu bile bir tık öne çıkarıyor o ürünü. Öyle çok uçuk rakamlar olmasa bile 200-300 fazla verip içine sineni almakta isteyebilirsin.
1 ay önce Ryzen 5 2600x - Asus GTX 1080 aldım. Herhangi bir bütçe sorunum olmasaydı Ryzen 7 2700x + Evga 1080Ti ikilisini seçerdim. Aynı bütçede ise Ryzen 5 2600x Asus ikilisini değiştirmeyi düşünmem.