CPU voltage 1.34 görünüyor

Daha fazla  
Meslek
DVTFL'de Bir Öğrenci
Merhaba ben X3440'ımı voltaj ayarlarını ellemeden 3.2'ye overclockladım ancak CPU-Z'de CPU voltage 1.34 olarak gözüküyor. Bildiğim kadarıyla bu yüksek bir değer. Manuel olarak 1.3'e alsam sıkıntı olur mu?
Bu arada işlemci bu ayarlarda çok ısınıyor. 3.2'de 80'i görüyorum.
Soğutucu: T6-Ultra

Screenshot 2021-07-10 162104.png

Elle de ayarlayabilirsiniz. Voltaj değerine göre frekans değişebilir. Her işlemci, her anakartta aynı değerleri vermeyebilir. Aralarında silikon farkı da olabilir. Sıkıntı yapmayın.

Elle de ayarlayabilirsiniz. Voltaj değerine göre frekans değişebilir. Her işlemci, her anakartta aynı değerleri vermeyebilir. Aralarında silikon farkı da olabilir. Sıkıntı yapmayın.

Orada yazan Core voltage bildiğimiz işlemci voltajı değil mi? Elle 1.3 deneyeceğim olmazsa BIOS pilini çıkarmam gerekir mi?

Orada yazan Core voltage bildiğimiz işlemci voltajı değil mi? Elle 1.3 deneyeceğim olmazsa BIOS pilini çıkarmam gerekir mi?
Evet orada yazan verilen değer. Elle de 1.3 yapabilirsiniz. BIOS pili sökmek tüm ayarları sıfırlar. Size kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı