Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı formatladıktan sonra ASUS'un AI Suite 3 yazılımı üzerinden CPU voltaj değerlerini hiç görmediğim kadar düşük görmeye başladım. Sisteme herhangi bir zararı olur mu sizce? Bu derece voltaj değerleri.
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarı formatladıktan sonra ASUS'un AI Suite 3 yazılımı üzerinden CPU voltaj değerlerini hiç görmediğim kadar düşük görmeye başladım. Sisteme herhangi bir zararı olur mu sizce? Bu derece voltaj değerleri.
Hocam asus ai suite 3 yazılımını kullanıyorum. Tüm kasanın fan ayarını yapıyorum. Bilgisayarı açıp kapadıktan sonra, fan ayarları değiştirildi yazısını veriyor. Her seferinde fan ayarlarını sıfırlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim sence?
Hocam ASUS AI Suite 3 yazılımını kullanıyorum. Tüm kasanın fan ayarını yapıyorum. Bilgisayarı açıp kapadıktan sonra, fan ayarları değiştirildi yazısını veriyor. Her seferinde fan ayarlarını sıfırlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim sence?
Kaydediyorum ama pc kapandıktan sonra yeniden açıldığında sürekli sıfırlanıyor ayarlar. Fan has been changed yazısını veriyor. Ai suite 3 yazılımıyla alakalı da bir durum olabilir ama sıvı soğutucuya bir problem çıkartmaz umarım
Kaydediyorum ama PC kapandıktan sonra yeniden açıldığında sürekli sıfırlanıyor ayarlar. Fan has been changed yazısını veriyor. AI Suite 3 yazılımıyla alakalı da bir durum olabilir ama sıvı soğutucuya bir problem çıkartmaz umarım
Çıkartmaz ama ara ara kontrol et sıcaklık değerini ben oyun oynarken sürekli açık MSI Afterburner bütün değerleri görüyorum herhangi sıkıntı olmasın diye.