CPU yayın izlerken 60-70 derece

299412

Hectopat
Merhaba 1 haftadır CPU sıcaklığı çok artmaya başladı yayın izlerken arkada bakıyorum 65 derece falan olmuş Valorant oynarken sıcaklık GPU 50 CPU 70-75 olmaya başladı. Eskiden bu 50 -50 ydi. Neden oluyor olabilir acaba?

Merhaba 1 haftadır CPU sıcaklığı çok artmaya başladı yayın izlerken arkada bakıyorum 65 derece falan olmuş Valorant oynarken sıcaklık GPU 50 CPU 70-75 olmaya başladı. Eskiden bu 50 -50 ydi. Neden oluyor olabilir acaba?

Termal macunun değiştirilme vakti gelmiş olabilir.

Bilgisayarda RAM düsük olabilir veya arka plan cok kullanıyor veya butun cekirdeklerini kullanınız eger olmasa PC'niz bu kadar dır.

Normal değerler hocam. Laptopsa bir yükseltici ile kullanmanız sıcaklığı biraz düşürecektir. Odanız çok tozluysa hızlı tozlanmıştır, 6 ayda bir temizlemekte fayda var.

Ya bir sus termal macun yenilese 4 ay sonra tekrardan olacak çocuk almıs 4 ay sonra olmus.

Ya kardeşim, kusura bakma seninle muhatap bile olmak istemiyorum. Çenen çalışacağana az, çözüm üret. Benim seni raporlamam şu anki vazifemdir. Önceki konuda da aynıydın. Biraz aklın başına gelsin lütfen ve senden ricam ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı