CPU-Z değerlerine göre uyumlu RAM seçimi

O zaman montajda sorun yoktur. Ama mavi ekranın sebebini çözemedim. Mavi ekran birçok şeyden dolayı verebiliyor. Ama RAM taktıktan sonra olması RAM'den kaynaklı olma olasılığı yüksek. Siz bir tekrar sökün. Eskisi gibi deneyin sistemi. Mavi ekran vermiyorsa RAM sorunludur.

O zaman montajda sorun yoktur. Ama mavi ekranın sebebini çözemedim. Mavi ekran birçok şeyden dolayı verebiliyor. Ama RAM taktıktan sonra olması RAM'den kaynaklı olma olasılığı yüksek. Siz bir tekrar sökün. Eksisi gibi deneyin sistemi mavi ekran vermiyorsa RAM sorunludur.
Denedim mavi ekran vermedi. iade ettiğimde geri satın mı alacağım yoksa değişim mi isteyeceğim?

Görünüyorsa muhtemelen RAM'de sorun vardır hocam iade edin tekrar yollasınlar.

Normalde de RAM'lar en bozulmayan parçalardır. Ama şansa bozuk gelebiliyor demek ki. RAM kolay kolay bozulacak bir şey değil çünkü.

Denedim mavi ekran vermedi. İade ettiğimde geri satın mı alacağım yoksa değişim mi isteyeceğim?

Değişimde olabilir. Kaça almıştın onu? İstersen direkt iade et. Attığım SK Hynix'i al birebir aynı RAM içindekiyle. Markalarda aynı. Ama farklı markadan dolayı sorun da yaşanmıyor zaten. Değerler uyumlu olsa yetiyor.

Normalde de RAM'lar en bozulmayan parçalardır. Ama şansa bozuk gelebiliyor demek ki. RAM kolay kolay bozulacak bir şey değil çünkü.

Değişimde olabilir. Kaça almıştın onu? İstersen direkt iade et. Attığım SK Hynix'i al birebir aynı RAM içindekiyle. Markalarda aynı. Ama farklı markadan dolayı sorun da yaşanmıyor zaten. Değerler uyumlu olsa yetiyor.
750 ye almıştım amazon'da

kingston bilinen marka diye yine onu almak isterim

Hocam bende de bir Kingston marka RAM vardı, kafasına göre temassızlık yapıyordu ama normal çalışıyordu. Kasayı en ufak oynattığımda ekran gelmiyordu. 3-5 kez tak çıkar yapınca düzeliyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı