Lynoxthismisha
Hectopat
Merhaba, CPU Z programını az önce indirdim. Spd menüsüne girdiğim zaman bende part number yazan yerde bir şey çıkmıyor. RAM modelini nasıl öğrenebilirim? Teşekkürler.
Bariz gözükmekte hocam. Kingston 2 GB DDR2 400MHz.
@praque hocam, 800 MHz. 400 değil. Değer ikiyle çarpılır. Memory sekmesini de atın. Burada RAM'in anlık çalışma değeri gözükür.
Estağfurullah. Aynı cl değerlerine sahip aynı mhz olan herhangi bir marka ram olur aslında ama genelde herkesin tavsiye ettiği, takılı olan raminizin aynısından bir tane daha satın alıp takın hocam. En risksiz olanı budur.Eki Görüntüle 889208
Rahatsız ettiğim için özür dilerim son bir sorum olacak. Gigaybte ga G31m ES2l anakarta sahibim. RAM belleğini 4 GB yapmak istiyorum hangi RAM'ler uyumlu olur acaba?
Estağfurullah hocam. DDR2 Kingston 800 MHz alabilirsiniz. 2 GB daha takabilirsiniz.
Ne dediğinizi anlamadım ama anakart modelinizi inceledim. Eğer kastettiğiniz slot sayısıysa görsellerde çift slot ram desteği var gözüküyor. Alın takın direk diğerinin yanına bir sorun olmaz.Bende 1x1 olarak takılı RAM'ler. Sorun olmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.