Şu an normal. Çalışma durumuna göre kendisi ayarlayacaktır.Hayır götürmedim, kendim taktım. Sinerji'den almıştım.
Eki Görüntüle 1004964
Burada da normal gözüküyor ama çalışan durumu 933, arttırmanın yolu yok mu?
Sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işartlerseniz, bu sorunu yaşayan kişiler daha rahat sorunlarını çözebilirler.Teşekkürler.
Görev yöneticisi 2666 MHz gösteriyor, sanırım şu an boşta olduğu için kullanmıyor. APU sistem olduğu için merak etmiştim. Teşekkürler.
933x2=1866. 1333 olmadığı için sordum zaten.
Ben de onu diyordum zaten. Neden 1333 olmadığını merak etmiştim.1333x2 olması lazım double date rate açılımı DDR'ın her clock ta 2 veri gönderir.
Kime sordunuz?Anakartınızın tam adı nedir?
Size hocam, kime olacak başka?Ben de onu diyordum zaten. Neden 1333 olmadığını merak etmiştim.
Kime sordunuz?
Gigabyte A320M-S2H Revision 1.1Size hocam, kime olacak başka?![]()
Ryzen 3 3200G kullanıyorum, RAM CL düşürmek için OC falan düşünüyorum ama bilgim hiç yok ne yazık ki."DDR4 3200(O.C.) / 2933(O.C.) / 2667* / 2400 / 2133 MHz desteği için hafıza modülü."
Anakartınız bu şekilde destekliyormuş aslında, belki sorun bundandır sanmıştım.
İşlemciniz nedir?
GA-A320M-S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
Supports AMD 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ 1st Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics/ Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics/ 7th Gen A-series/ Athlon X4 Processors Çift Kanallı Non-ECC Sınırlandırılmamış DDR4, 2 DIMM PCIe NVMe ve SATA mod...www.gigabyte.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.