Açıp da uğraşmak istemiyorsan kalsın öyle, pek de birşey değişmez. Taşan kısmı anakarta deyiyorsa sıkıntı.Dostlar soğutucunun içinden 0.8 gram termal macun çıktı ve neredeyse hepsini sürdüm, birazcık işlemcinin yanından taştı. Bir sorun teşkil eder mi?
Açıp da uğraşmak istemiyorsan kalsın öyle, pek de bir şey değişmez. Taşan kısmı anakarta deyiyorsa sıkıntı.
Taşan kısımları silin, fazla sürdüğünde daha fazla soğutma olmayacak aksine daha fazla ısındıracak macun. Nohut büyüklüğünde sürsen yeter fazlası lüzumsuz.
Bir plaka çıktı soğutucu kutusundan, işlemcinin etrafını sardığı için anakarta değmiyor taşan macun. Böyle kalsın bence uğraşmak istemiyorum takmak için bayağı uğraştım zaten. OCCT Max 69 dereceyi gördü 12400F.
Kaliteli termal macunlar elektriği iletmediği için anakarta değse bile bir sıkıntı çıkarmaz.Açıp da uğraşmak istemiyorsan kalsın öyle, pek de birşey değişmez. Taşan kısmı anakarta deyiyorsa sıkıntı.
Kaliteli olup olduğunu yazmamış, markasını da belirtmemiş.Kaliteli termal macunlar elektriği iletmediği için anakarta değse bile bir sıkıntı çıkarmaz.
MX-6 diye belirtilmiş. Kaliteli, sağlam macundur.Kaliteli olup olduğunu yazmamış, markasını da belirtmemiş.
Kanka onu sonradan yazmış, benim ilk yazdığım yanıtı görür müsün? Bilip bilmeden konuşmayın, var bir bildiğim.MX-6 diye belirtilmiş. Kaliteli, sağlam macundur.
Tamam.Kanka onu sonradan yazmış, benim ilk yazdığım yanıtı görür müsün? Bilip bilmeden konuşmayın, var bir bildiğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.