Çözüldü CPU'ya bulaşmış mining virüsü format ile temizlenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vinsmokee Sanji

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Bilgisayara muhtemelen mining virüsü bulaştı Chrome çok fazla CPU yiyor ve Görev Yöneticisi'ni açınca düzeliyor ve fanlar çok çalışıyor. Bu CPU'ya bulaşan mining virüsü format ile gider mi acaba?

Çözüm
Dostlar sorunun kaynağını buldum. Web üzerindeki WhatsApp çok fazla CPU kullanıyormuş kaynak izleyicisindeki 2. Chrome sadece WhatsApp' çalıştırmak için açık olduğunu fark ettim çünkü, görevi sonlandırınca WhatsApp da kapanıyor.
Dostlar sorunun kaynağını buldum. Web üzerindeki WhatsApp çok fazla CPU kullanıyormuş kaynak izleyicisindeki 2. Chrome sadece WhatsApp' çalıştırmak için açık olduğunu fark ettim çünkü, görevi sonlandırınca WhatsApp da kapanıyor.

Çözüm
Ben bu yüzden dolayı WhatsApp uygulamasını indirdim PC ye çok rahat ve güzel kullanışlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı