Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 3 Nisan 2021 #1 Merhaba. Kaspersky ile bilgisayara virüs taraması yapıyordum. Uzun süre alttaki fotoğraftaki gibi CPU çok kullanacak. Zarar verir mi bu laptopa? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
Merhaba. Kaspersky ile bilgisayara virüs taraması yapıyordum. Uzun süre alttaki fotoğraftaki gibi CPU çok kullanacak. Zarar verir mi bu laptopa?
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 3 Nisan 2021 #11 Hero 0.1 dedi: Laptop benimki. Masaüstünde 70° ila 80° bir şey olmaz diye biliyorum. Ama laptopta bitişik olduğu için parçalar 60° geçmesin diyorlar. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz doğru olabilir laptop diye belirtmediniz, bilmiyordum. Hocam 60 üstü sorun çıkarmaz. Ayrıca yüksek kullanmak çok fazla sorun etmeyecektir. Artı 0 Eksi
Hero 0.1 dedi: Laptop benimki. Masaüstünde 70° ila 80° bir şey olmaz diye biliyorum. Ama laptopta bitişik olduğu için parçalar 60° geçmesin diyorlar. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz doğru olabilir laptop diye belirtmediniz, bilmiyordum. Hocam 60 üstü sorun çıkarmaz. Ayrıca yüksek kullanmak çok fazla sorun etmeyecektir.
KS KS Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 3 Nisan 2021 #12 Aorus dedi: Dediğiniz doğru olabilir laptop diye belirtmediniz, bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Tam iyi belirtememişimde son cümlede yazmışım . Pardon tam belirtmediğim için. Artı 0 Eksi
Aorus dedi: Dediğiniz doğru olabilir laptop diye belirtmediniz, bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Tam iyi belirtememişimde son cümlede yazmışım . Pardon tam belirtmediğim için.