[CPY] [Çözüm] Rise of The Tomb Raider save sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kilavuzz"

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
İyi günler önceden save oluyordu fakat Türkçe yama yükledikten sonra save olmamaya başladı önce yamayı sonra ise oyunu tamamen sildim yeniden kurdum ama biçare yabancı bir siteden bulduğum çözümü sizle paylaşmak istedim oyunun kurulu olduğu yerde cpy.ini dosyasını not defteri ile açtım (bu arada oyunum orijinal değil torrent)

Kod:
[Settings]
Language=english
AppID=391220
PlayerName=CPY
SavePath=%DEFAULT_CPY_DIR%
SteamID=292733975847239680

Bu şekilde gözüküyordu Savepath yazısının önüne "#" işareti ekledim yani şu şekilde oldu #SavePath=%DEFAULT_CPY_DIR% yalnız dosyanın yedeğini alın ve masaüstünde bu şekilde yapın kurulu olduğu klasörün içerisinde düzenlemeye izin vermiyor kaydedip oyunun kurulu olduğu dizine atın ve hedefteki dosyayı değiştir dedikten sonra kapatın. Oyuna girip bir kaç adım attıktan sonra ESC tuşuna basıp oyunu kaydettim oyunu tekrar kapatıp açtığımda kaydettiğim yerden devam edebildim basecamp veya oto kayıtlarda çalışacak mı bilmiyorum (oyunun daha başındayım) onuda oyunda biraz ilerledikten sonra bakacağım ve düzenleme yapabiliyorsam yeniden gelip bilgilendirme yapacağım yukarıda belirttiğim gibi benim oyunum orijinal değil ve versiyon 1.0 orijinal oyunda veya varsa diğer versiyonlar da işe yarar mı bilmiyorum siteye yeni üye olduğumdan çözüldü başlığı vs. atmayı bilmiyorum.

Bir diğer bulduğum çözüm ise belgelerim dosyanızı kontrol edin CPY_SAVES adlı klasör var mı? Oyun bu dosya içerisine save yapıyor eğer yoksa oluşturun ve cpy.ini yi yine açın "AppID=" yerin önünde yazan rakamlarla veya her ne yazıyor ise benimkinde yukarıda olduğu gibi 391220 yazıyor herkeste farklı yazar mı bilemiyorum o kadarını önünde yazan her neyse o ad ile bir dosya açın CPY_SAVES dosyanızın içine ve cpy.ini ye girip SavePath satırının önüne yine "#" işareti koyup kaydedin ve bu işlemi yaparken cpy.ini nin her ihtimale karşı yedeğini almayı unutmayın ve unutmadan eğer olmazsa cpy.ini de playername de ne yazıyorsa o isimle açıp deneyebilirsiniz CPY_SAVES değilde LARA_SAVES gibi şimdilik bulduğum çözümler bunlar iyi günler dilerim herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkürler arkadaşım. Bir süredir nasıl çözerim diye araştırıyordum. Yabancı dildeki videoların çözümünü anlamıyordum haliyle. Sen bunlardan araştırarak çözdüğün gibi bize de yardımcı olmuş oldun. Yazdıklarını uyguladım ve sonuç başarılı. Tekrar teşekkürler.

Çok teşekkürler bu bilgileri verdiğiniz için ilk yöntem işe yaradı çok sağolun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı