CR6 SE siyah ekran

mevlana61

Centipat
Katılım
12 Kasım 2021
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lütfen acil yardım edin;
3D yazıcıma yazılım güncellemesi yapıyordum birkaç kere denedim olmadı, sonra bir kez daha deneyeyim dedim, siyah ekran hatası verdi. Yazıcı çalışıyor fakat ekran simsiyah ne bir resim var var ne de bir yazı. Anakartından sıfırlıyabilir miyim yoksa ankartını mı yaktım? Yardım ederseniz çok sevinirim.
 
V2'de ben de siyah ekran görmüştüm, bilgisayarlardaki gibi brick olmadı.
Ender 3 V2'de ekran için ayrı bir firmware daha oluyor, ekranın arkasından ayrıca yükleniyor.

Sendeki makinenin işleyişi nasılsa o şekilde tekrar yap. SD kartını formatlayıp tekrarla.
 
Daha almadım ben alacağım bu ara alınır mı?

Eğer ender alacaksan çok mantıklı hem kurulumu basit hem de kullanılışı çok basit.
Ama şunu bilmelisin tablası küçük ve de yazılım güncellemesi yaparken sakın hata yapıp tekrar denemeye kalkma çünkü benim sorunu yaşarsın uzun sürsede bekle 10dk beklemiştim bir şey olmayınca fişi çıkarıp tekrar denedim olan oldu 1 saatte olsa bekle. Yazılım güncellemesi yapman çok mantıklı olur. Eğimini filan her şeyini gösteriyor ve yanında şunu da alırsan çok işine yarar tabla eğimini ayarlaman açısından
 
Eğer ender alacaksan çok mantıklı hem kurulumu basit hem de kullanılışı çok basit.
Ama şunu bilmelisin tablası küçük ve de yazılım güncellemesi yaparken sakın hata yapıp tekrar denemeye kalkma çünkü benim sorunu yaşarsın uzun sürsede bekle 10dk beklemiştim bir şey olmayınca fişi çıkarıp tekrar denedim olan oldu 1 saatte olsa bekle. Yazılım güncellemesi yapman çok mantıklı olur. Eğimini filan her şeyini gösteriyor ve yanında şunu da alırsan çok işine yarar tabla eğimini ayarlaman açısından.

CR6 SE alacağım.
 

Geri
Yukarı