F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 3 Ocak 2021 #61 etol4040 dedi: Tamam ben korsan aldım diye Rockstar batmayacak. Ama ya herkes alsa! Lütfen, herkes bu kafayla gitmesin. Ya Win 10 KMSpico ise? Genişletmek için tıkla... Orjinal Win 10 var işte laptopta. Orjinal değil ise bu benim değil bunu bana satan kişinin suçu.
etol4040 dedi: Tamam ben korsan aldım diye Rockstar batmayacak. Ama ya herkes alsa! Lütfen, herkes bu kafayla gitmesin. Ya Win 10 KMSpico ise? Genişletmek için tıkla... Orjinal Win 10 var işte laptopta. Orjinal değil ise bu benim değil bunu bana satan kişinin suçu.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 3 Ocak 2021 #62 Fatih A dedi: Orjinal Win 10 var işte laptopta. Orjinal değil ise bu benim değil bunu bana satan kişinin suçu. Genişletmek için tıkla... Dikkat et derim crack atmış olabilirler(!)
Fatih A dedi: Orjinal Win 10 var işte laptopta. Orjinal değil ise bu benim değil bunu bana satan kişinin suçu. Genişletmek için tıkla... Dikkat et derim crack atmış olabilirler(!)
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Ocak 2021 #63 Emeğin karşılığını vermek ve çok oyunculu moda erişmek (mevcutsa) için orijinal oyun temin edilir.
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 3 Ocak 2021 #64 Ne laf anlamaz insanlarsınız. Bu dünyada istersen her şeyi bedava al. Çal çırp. Bir gün hesabını ödeyeceksin! Bunu unutma.
Ne laf anlamaz insanlarsınız. Bu dünyada istersen her şeyi bedava al. Çal çırp. Bir gün hesabını ödeyeceksin! Bunu unutma.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 3 Ocak 2021 #65 Fatih A dedi: Orijinal Win 10 var işte laptopta. Orijinal değil ise bu benim değil bunu bana satan kişinin suçu. Genişletmek için tıkla... Eğer Win 10 için para ödediysen o paralar Microsoft'a gitmiyor. Yine senin suçun.
Fatih A dedi: Orijinal Win 10 var işte laptopta. Orijinal değil ise bu benim değil bunu bana satan kişinin suçu. Genişletmek için tıkla... Eğer Win 10 için para ödediysen o paralar Microsoft'a gitmiyor. Yine senin suçun.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #66 Fatih A dedi: Ne laf anlamaz insanlarsınız. Bu dünyada istersen her şeyi bedava al. Çal çırp. Bir gün hesabını ödeyeceksin! Bunu unutma. Genişletmek için tıkla... Korsan çalmak değil kopyalamaktır. Sana şimdi bunu anlatsam anlamazsın fakat Google'dan araştırabilirsin. İyi forumlar dilerim viking.
Fatih A dedi: Ne laf anlamaz insanlarsınız. Bu dünyada istersen her şeyi bedava al. Çal çırp. Bir gün hesabını ödeyeceksin! Bunu unutma. Genişletmek için tıkla... Korsan çalmak değil kopyalamaktır. Sana şimdi bunu anlatsam anlamazsın fakat Google'dan araştırabilirsin. İyi forumlar dilerim viking.
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 3 Ocak 2021 #67 Maotunq dedi: Korsan çalmak değil kopyalamaktır. Sana şimdi bunu anlatsam anlamazsın fakat Google'dan araştırabilirsin. İyi forumlar dilerim viking. Genişletmek için tıkla... Emeğini çalıyorsun. O adam belki günlerce uğraştı ve böyle güzel bir oyun yaptı ve emeğinin karşılığını istiyor. Sende beleşe konuyorsun.
Maotunq dedi: Korsan çalmak değil kopyalamaktır. Sana şimdi bunu anlatsam anlamazsın fakat Google'dan araştırabilirsin. İyi forumlar dilerim viking. Genişletmek için tıkla... Emeğini çalıyorsun. O adam belki günlerce uğraştı ve böyle güzel bir oyun yaptı ve emeğinin karşılığını istiyor. Sende beleşe konuyorsun.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 3 Ocak 2021 #68 Crack ulan sonuna kadar crack! Sosyal'e inat.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #69 Fatih A dedi: Emeğini çalıyorsun. O adam belki günlerce uğraştı ve böyle güzel bir oyun yaptı ve emeğinin karşılığını istiyor. Sende beleşe konuyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamam sen parasını bana gönder ben oynayayım.
Fatih A dedi: Emeğini çalıyorsun. O adam belki günlerce uğraştı ve böyle güzel bir oyun yaptı ve emeğinin karşılığını istiyor. Sende beleşe konuyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamam sen parasını bana gönder ben oynayayım.