Crack Sonrası Klavyenin Bozulması

Windows 10'a geçin yazmışsınızda, siz anlamıyorsunuz galiba kötü bilgisayarı olanın halinden. Windows 10 bendede vardı üç gün öncesine kadar. İlk kurulum yaptığım zaman sevmiştim hızlı iyi güzel diye, aradan 3 hafta geçti açılışta öyle bir yavaşlıyorki. Şuan da Windows 8.1 kullanıyorum, oyunlarda bile ikide bir donardı Windows 10 ve Windows 8.1'de böyle bir problem hiç yaşamadım. İşin alışmakla alakası yok, sinir krizi geçirmekle alakası var kardeşim. 80 TL'ye aldığım G103'ün sinirden bacaklarından bir tanesini kırdım Windows 10'da. Bu forum dışında birçok foruma üyeyim ve birçoğunda tanıdığım kişiler Windows 10'un bir süre sonra görev yöneticisinde gereksiz şeyler açıp fazla RAM kullandığını söylüyorlar. Bana göre Microsoft Windows 8 ve Windows 7'yi adam gibi yapmış onun dışındaki hiçbir işletim sistemi düzgün değil.

Crack yaptığın yere dikakt etseydin keşke, virüs kapmış bilgisayarın istersen hiç uğraşma şimdi tekrardan format at.

Bilgisayarıma laf söyletmem. Şu an piyasada ki en iyi bilgisayarı kullanıyorum da sevemedim işte Windows 10'u.

Ama tabi arkadaşların söylemi üzerine tekrar baştan kurulum yaptım bakalım inşallah alışırım üzerine ümitlerim.

Ha bu arada Samsung evo 950 1TB SSD kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımın iyi olması bilgisayarın korunmada olduğunu göstermez. En iyi donanımlar bile bir tek virüste çok yavaşlayabilir. Arkadaşların da dedikleri gibi eğer virüs hakkında bir bilginiz yoksa, riske atmak istemiyorsanız, crack yapmadan uygun fiyata yeniden kurun.

Yok yok yanlış anlamayın, büyüklenmiyorum sadece demek istediğim şu: sistemim Windows 10'u kaldırabilecek düzeyde yukarıdaki bir arkadaşa söylemiştim. Virüsler hakkında bir fikrim yok belki ama yazılımları hakkında epey bir bilgim var diyebilirim. Neyse bu konuda burada kapandı herhalde. Yardımcı olan okurlara müteşekkirim.

Kardeşim Windows'u korsan lisansladığında virüs olsun veya olmasın fark etmez, Windows 10'un kullanıcı sözleşmesinde korsan kullanılan Microsoft ürünleri hakkında Microsoft'un yaptırım yapabileceği ile ilgili bir madde vardı. Windows 10'u korsan kullanırsan bunu tespit etmeleri hem zor olmuyor hem de tespit edildiğinde bilgisayarda saçma sapan kasmalar, donmalar yaşanmaya başlıyor.

Siz konudan tamamen uzaklaşmışsınız. Ben Windows 10'u zaten satın almıştım. Sadece beğenmeyip Windows 8,1i yükleyince para vermek istemeyip crack yaptım. Zaten sıkıntı kalmadı, Windows 10'u tekrardan yükledim.

Virüs diyorsunuzda tamam Windows 10 virüslere karşı daha güvenli olabilir mesela ben Windows 10'da RAT virüsünü çalıştıramıyorum ancak sen hangi siteden ne indirdiğini indirme tuşu olarak nereye bastığını bilirsen o bilgisayara hiçbir şey olmaz. Benimde crackli indirdiğim şeyler oldu kaç yıldır ve benim bilgisayarıma hala bir şey bulaşmadı.

Windows 8.1 ve Windows Defender devre dışı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı