Windows 10'a geçin yazmışsınızda, siz anlamıyorsunuz galiba kötü bilgisayarı olanın halinden. Windows 10 bendede vardı üç gün öncesine kadar. İlk kurulum yaptığım zaman sevmiştim hızlı iyi güzel diye, aradan 3 hafta geçti açılışta öyle bir yavaşlıyorki. Şuan da Windows 8.1 kullanıyorum, oyunlarda bile ikide bir donardı Windows 10 ve Windows 8.1'de böyle bir problem hiç yaşamadım. İşin alışmakla alakası yok, sinir krizi geçirmekle alakası var kardeşim. 80 TL'ye aldığım G103'ün sinirden bacaklarından bir tanesini kırdım Windows 10'da. Bu forum dışında birçok foruma üyeyim ve birçoğunda tanıdığım kişiler Windows 10'un bir süre sonra görev yöneticisinde gereksiz şeyler açıp fazla RAM kullandığını söylüyorlar. Bana göre Microsoft Windows 8 ve Windows 7'yi adam gibi yapmış onun dışındaki hiçbir işletim sistemi düzgün değil.
Crack yaptığın yere dikakt etseydin keşke, virüs kapmış bilgisayarın istersen hiç uğraşma şimdi tekrardan format at.
Crack yaptığın yere dikakt etseydin keşke, virüs kapmış bilgisayarın istersen hiç uğraşma şimdi tekrardan format at.