"Crack.Trojan.HackTool.DDS" nedir?

aquamarine097

Decapat
Daha fazla  
Dün FitGirl'in sitesinden çok eski bir oyun indirdim. Bugün Malwarebytes ile taradım ve karşıma bu uyarı çıktı, ben de hemen karantinaya aldım. Bunu sildiğim için oyun dosyaları bozulur mu? Virüs PC'ye yerleşmiş mıdır? (Şimdi Kaspersky ile tarattım bir şey bulmadı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun, Malwarebytes'ın kendi sitesinde de detaylı açıklama var. Bu tarz korsan içeriklerin hepsi tehlikelidir. Virüs içermeseler bile o potansiyeli taşırlar. Malwarebytes hacktools olarak indirilmek üzere kullanılan bir truva atı bulmuş olarak geçiyor makalede. Yalnız, sadece Malwarebytes'in böyle bir makalesi var. Uyarı olarak korsan indirdiğiniz için vermiş olabilir.
Makalenin linki: Crack.Trojan.HackTool.DDS

Bir sorun olacağını söylemek de zor, olmayacağını söylemek de. Virüs programlarının neredeyse hepsi crackleri virüs olarak algılar zaten. Güvenilir bir yerden indirdiyseniz bir şey olacağını sanmam.

Akıl vermek gibi olmasın ama korsan kullanmayın bence.

Fitgirl virüslü bir korsan yazılım değil. Çok kullandım önceden büyük ihtimalle crack olduğu için öyle algıladı. Ya da yanlış yerden indirdiniz cracki.
FitGirl'in güvenli olduğu söylense de bence yine de korsan indirilmemeli. Başıma geldi, bütün oyunlarımı orjiinal indirmeye özen gösteriyorum. Ayrıca, FitGirl'in pek çok sahte sitesi var. Onlara da dikkat edilmesi gerekiyor.

CrachHackTool crack programları kırmak için kullanılan program. Her crack uygulamada bulunur neredeyse kesin bir şey söyleyemem ama sorun olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı