Crack Yapmanın Zararları Nelerdir?

Bu lafım oyunlar içi değilde. Microsoft ve ya Apple genelde office vb. programlarda kaçak kullananları pek taktıkları sanmıyorum. Kullanmaları için de açık kapı bıraktıklarına inanıyorum. Çünkü kurumsal firmalardan fazlası ile kazanıyorlar. Kişisel kullanımları pek önemsediklerini sanmıyorum.

Madem acemi olarak başlayacak ille de profesyonel uygulamaları kullanmasına gerek yok, deneme sürümlerini kullanıp beğenirse parasını verip alabilir. Ücretsiz uygulamalar ile de çok güzel şeyler yapıp öğrenebilir.

Ayrıca virüs gelirse ne mi oluyor, yıllarca biriktirdiğin fotoğrafların hatta Photoshop yaptığın fotoğrafların birden üstünde bir hata emojisi ile açılamaz hal alıyor...

Hayır başka çaresi var. Kullanmayabilir.
Kullanmayabilir diye bir şey yok. Neden kullanmasın. Çaresi yok ise kullanmak zorunda ise crack yapar kişiye kalmış bir şey. Biz burada crack yapsın diye zorlamıyoruz. Adamın parası yok ise crack yapar bizi ilgilendirmez. Kendini riske atar. Milyonlarca insan var crack yapıp kullanan. Kısaca isteyen yapar isteyen orijinal alır kullanır.

Sen kullanma başkalarına da karışma en iyisi.
Sen de bana karışmayabilirsin dostum. Korsan kullanan insanlar neden gereksiz yere agresifleşiyor. 😀 Yıl 2019 olmuş ve Technopat Sosyal'de korsan kullanmanın etik dışı oluşunu mu tartışacağız gerçekten? Burası öyle bir yer değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı