Cracker Empress'e ne oldu?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Cracker Empress'e ne oldu, bıraktı mı? Dead Space Remake ilgimi çekmişti ben de bir bakayım dedim, oyun kırılmamış. Biraz şaşırdım. Denuvo olduğu için kırılmamış sanırım. Ben bu gidişle GTA VI'nın kırılmasını eğer Denuvo gibi bir şey olursa biraz uzun süreceğini düşünüyorum. İyi ki Sony'nin PC'ye getirdiği oyunların bazıları kırılıyor.

Temmuz 2024 tarihinde Telegram gruplarında veda yazısına benzer bir yazı yazdılar. Ondan sonra kırılmış oyunlarını görmedim. Mesajda argo ve küfür olduğundan paylaşmam mümkün değil.

Temmuz 2024 tarihinde Telegram gruplarında veya yazısına benzer bir yazı yazdılar. Ondan sonra kırılmış oyunlarını görmedim.

Bence bu çok kötü olmuş. Hapise falan mı girdi acaba yoksa bağış mı gelmiyordu?

@Prime777, sanırım çok üstüne gittiler. Mesajının sonu küfürlü olduğundan küfürsüz kısmı Türkçe çeviri olarak atayım buraya. Telegram gurubunda paylaştığı son mesaj.

Bir dahaki sefere biri benden 'CRACK' isterse, anında kafalarını kıracağım.

Kimseye hizmet etmem, sadece kendi istediğim şeyi yaparım.

@UmutMelihAkyol Wikipedia'ya baktım aktif yıllar arasından en son 2023 yazıyor. 2024'te herhangi bir Denuvo oyunu kırılmadıysa bence artık Denuvo oyunları uzun süre kırılmaz. Life is Strange: Double Exposure'un PC versiyonu kırılmadı.

Millet için oyun kırmak gibi bir zorunluluğu elbette yoktu ancak karakterini hiç sevmediğim birisiydi EMPRESS. Saçma sapan davranıyordu, çocuk gibi. Ah ah o eskiden ne sağlam abilerimiz vardı crack camiasında. Bu arada GTA 6'da Denuvo olmayacak. Rockstar Games Denuvo yerine kendi crack korumasını kullanıyor. Ve kendi crack korumasının olduğu RDR2'nin kırılması 1.5 sene sürmüştü :D

Yayımcılık hakları PlayStation'a ait olup da PC'ye portlanan hiçbir oyunda crack koruması olmuyor. Uncharted, God of War, Horizon, The Last of Us serileri falan. Mesela The Last of Us Part 2 PC'ye çıktığı gün 1 saat içinde kırılır muhtemelen.

önce aylarca kayboldu sonra döndü ama oyun kırmayacağını oyun yaptığını söyledi bir gün kıracam falan dedi ama onu diyeli de aylar geçti.Onun dışında da güncel oyunları kıran yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı