Öncelikle merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve bu bilgisayara virüs bulaşmasını istemiyorum fakat ben eskiden crackli Camtasia kullanıyordum. Şimdi sadece 1 crackli dosya (Camtasia) yüklesem bir zararı olur mu?
Bilmiyordukta kullanıyorduk. En basitinden buradan bilgi edinebiliyoruz ve kullanmıyoruz. Korsanın neresi güvenlir olabilir?
Yazılımsal, donanımsal zarar; yok daha neler. Crack'in kendisi mi yapıyormuş bunları?
Antivirüs diye bir araç var, kullanmanızı öneririm. Gerisi etik değerlerinize kalmış.
250 dolar vereceğin bir program tabiki daha iyi olacaktır. Ücretsiz olarak VSDC ücretli olarak Movavi bakabiliriz.Alternatif sunabilir misin? Çünkü hiç sanmıyorum ücretsiz ya da 5$ gibi bir fiyata alternatif bulabileceğini.
Olabilir, bilinemez. Emek hırsızlığı yapma, crack kullanma.
Ciddi ciddi her korsandan virüs bulaştığını sanan arkadaşlar var, bunun sebebi korsan düşmanlığı yapacağım diye saçma sapan bilgiler yayan insanlar.Yazılımsal, donanımsal zarar; yok daha neler. Crack'in kendisi mi yapıyormuş bunları?
Antivirüs diye bir araç var, kullanmanızı öneririm. Gerisi etik değerlerinize kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.