Eskiden telefonuma crackli Spotify indirme hatasında bulundum, orada 2 senelik bir hesap geçmişim var. Bu hesabı laptopuma aktarmak istedim ama orijinalde kullanamam sandım ve arkadaşımın bana crackli Spotify için attığı ve benim telefonda kullandığım linki laptopta arkadaşımın WhatsApp üzerinden mesajla attığı linke tıklayarak kullanmaya çalıştım. Laptop Spotify zaten yüklü deyip beni Microsoft Store'a yönlendirdi. Ben de oradan açtım hesabımı ve kullanabildiğimi fark edince mutlu oldum, şu an orijinal Spotify kullanıyorum. Sorum şu ki; laptop indirmese de ben arkadaşımın attığı linke tıkladım, şu an kredi kartı bilgimle Spotify hesabımı kullanıyorum acaba bu beni tehlikeye atar mı?
Ayrıca kredi kartı bilgilerimin çalınması korkusundan dolayı bu olaydan sonra format attım bilgisayara, ama yine o eski hesabıma giriş yaptım. Bu durum sorun teşkil eder mi?
Hayatımda ilk ve tek crack kullanışımdı ve onda da aşırı pişmanlık duyuyorum, lütfen yargılamayın.
Ayrıca kredi kartı bilgilerimin çalınması korkusundan dolayı bu olaydan sonra format attım bilgisayara, ama yine o eski hesabıma giriş yaptım. Bu durum sorun teşkil eder mi?
Hayatımda ilk ve tek crack kullanışımdı ve onda da aşırı pişmanlık duyuyorum, lütfen yargılamayın.