Crackli Windows 11'e orijinal Office kurulunca ne olur?

OmurOzan

Hectopat
Daha fazla  
Crack Windows 11 kullanıyorum CMD ile crackleme gerçekleştirmiştim ve orijinal Office key satın aldım kursam sorun oluşur mu? Bir de Office olan Microsoft hesabı ile şu an kullandığım crackli hesap aynı değil. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Crack Windows 11 kullanıyorum CMD ile crackleme gerçekleştirmiştim ve orijinal Office key satın aldım kursam sorun oluşur mu? Bir de Office olan Microsoft hesabı ile şu an kullandığım crackli hesap aynı değil. Nasıl bir yol izlemeliyim?

CMD ile cracklemek en büyük hatadır.

Hocam sorumun cevabı bu değildi ancak teşekkürler bilgi için. Ne yapmam lazım

Bunu silip erişimi gider sonra keyi etkinleştirebilirsin Office'nin.

Hiçbir sorun olmaz kullanabilirsiniz.

Nasıl sorun olmaz hocam CMD ile etkinleştirmiş sistemi Microsoft yerine tanınmamış bir insan tarafından güncelleme alacak.

Nasıl sorun olmaz hocam CMD ile etkinleştirmiş sistemi Microsoft yerine tanınmamış bir insan tarafından güncelleme alacak.
Ben de aynı şekilde kullanıyorum tüm büyük Windows güncellemeleri alıyorum. Ayrıca öğrenci hesabım ile Office programını da kullanıyorum. Tabi ki siz yorumunuzda haklısınız fakat lisans fiyatları belli en azından orijinal bir lisans alana kadar arkadaşımız işini halledebilir. Cmd ile lisanslama işlemini Windows kurumlar için kullanıyor daha önce bir belediyede staj yapmaktaydım Cmd ile Kms server kullanarak lisanslama yapıyorduk. Bu tür internette dolaşan Kms serverlar sanırım sızıntılardan elde edilmiş lisansları kullanarak makineleri lisanslıyor.

Son düzenleme:
Ben de aynı şekilde kullanıyorum tüm büyük Windows güncellemeleri alıyorum. Ayrıca öğrenci hesabım ile Office programını da kullanıyorum. Tabii ki siz yorumunuzda haklısınız fakat lisans fiyatları belli en azından orijinal bir lisans alana kadar arkadaşımız işini halledebilir.

OEM key alıp orijinal kullanabilir 20TL sudan ucuz.

OEM key dediklerinizde sızıntı lisanslar bunlar Windows tarafından satılmıyor sonuçta.

Biliyorum ama güvenli önemli olan o legal olup olmamaları zerre umurumda değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı