Crackli Windows'u kaldırmak

s1qq0

Femtopat
Merhabalar. Yeni bir sistem aldım ve montajını yaptırdığım yer maalesef bana sormadan crackli Windows kurulumu yapmış. Ben 25₺ karşılığında buradan OEM Key alıp onu aktifleştirmek istiyordum. Benim sistemimdeki mevcut crackli Windows'u kaldırıp yeni Windows'u nasıl kurarım?

Sosyal'de gösterilen rehberdeki USB'ye 2004 versiyon Windows 10 ISO yazdım fakat NTFS olarak yazdım FAT32 olarak değil bu bir sorun oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
En sağlıklısı temiz kurulum yapmak bu durumda.

Sosyal'de gösterilen rehberdeki USB'ye 2004 versiyon Windows 10 ISO yazdım fakat NTFS olarak yazdım FAT32 olarak değil bu bir sorun oluşturur mu?
Zaten şöyle bir açıklama var dikkat ederseniz:
Windows 10 2004 ile birlikte dosya boyutu 4 GB üstüne çıktığından Rufus otomatik olarak USB bellek dosya sistemini NTFS seçecek.

Bir problem yok dolayısıyla, kullanabilirsiniz.

Naıl crackli olabilir formattan sonra?

Nasıl crackli olabilir formattan sonra?
Mümkün aslında. Tıpkı orijinal Windows lisansı gibi anahtara gömülüyor lisans, tek bir farkla; korsan olarak. Adını vermeyeceğim ancak bunu yapabilen bir program var. Belki aynı prensiple çalışan başka yazılımlar da olabilir tabii. Ancak korsan Windows için kullanılan en yaygın yöntem ise KMSpico. Muhtemelen konu sahibinde de aynı yazılım mevcut.

Kod:
slmgr /ipk <aktifleştirme kodu>
<Aktifleştirme kodu> bölümüne sahip olduğunuz keyi yazın.
Korsan yazılımı da silmesi gerek, bunun için temiz kurulum öneriyoruz. KMSpico hakkında okuyabilirsiniz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…