Crackli Windows'u kaldırmak

Geçenlerde temiz kurulum yaptım silinmedi.
KMS mi kullanıyorsunuz yoksa bahsettiğim gibi farklı bir yazılım mı? KMS'te normalde gitmesi gerek ancak bazen onda da bug oluyor ve lisans kalkmayabiliyor. Temiz kurulumdan sonra zararlı sistemde bulunmadığı için sıkıntısı yok. Lisansı kaldırmak isterseniz de CMD üzerinden kullanılan standart komutlarla kaldırabilirsiniz.

KMS değilse de:
Mümkün aslında. Tıpkı orijinal Windows lisansı gibi anahtara gömülüyor lisans, tek bir farkla; korsan olarak. Adını vermeyeceğim ancak bunu yapabilen bir program var. Belki aynı prensiple çalışan başka yazılımlar da olabilir tabii.

KMS mi kullanıyorsunuz yoksa bahsettiğim gibi farklı bir yazılım mı? KMS'te normalde gitmesi gerek ancak bazen onda da bug oluyor ve lisans kalmayabiliyor. Temiz kurulumdan sonra zararlı sistemde bulunmadığı için sıkıntısı yok. Lisansı kaldırmak isterseniz de cmd üzerinden kullanılan standart komutlarla kaldırabilirsiniz.

KMS olduğuna eminim.

Benim sistemimdeki mevcut crackli Windows'u kaldırıp yeni Windows'u nasıl kurarım?
  1. Kurulumlu korsan etkinleştirme yazılımı varsa Revo Uninstaller ile kaldırın.
  2. C:\Windows dizinine girin, aşağıdaki iki dosyayı bulun ve silin:
    • SECOH-QAD.exe
    • SECOH-QAD.dll
  3. Görev Zamanlayıcısı'nda "Görev Zamanlayıcı Kitaplığı" bölümüne girin ve KMS adında bir şeyler arayın. Bulduklarınıza sağ tıklayın ve "Sil" seçeneğini işaretleyin.
  4. cmd'yi yönetici olarak çalıştırın ve aşağıdaki komutları girin:
    • slmgr.vbs /upk
    • slmgr.vbs /cdns
  5. Sisteminizi yeniden başlatın.
  6. Kaspersky gibi bir yazılımla sisteminizde tam tarama yapın zira bu tür yazılımlar sisteminizdeki güvenlik duvarını devre dışı bırakabiliyor.
Yukarıdaki yöntemle korsan etkinleştirmeyi kaldırabilirsiniz fakat kalıntılarının silineceğinin garantisini veremem. Bu yüzden temiz kurulum yapın.
Sosyal'de gösterilen rehberdeki USB'ye 2004 versiyon Windows 10 ISO yazdım fakat NTFS olarak yazdım, FAT32 olarak değil, bu bir sorun oluşturur mu?
Hayır oluşturmaz. BIOS'uzundan Secure Boot ayarını devre dışı bırakmanız gerekir sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı