Konunu açılma amacı oyunu satın aldığınızı belirtmek gibi olmuş.
Cümle biraz garip evet.Konunu açılma amacı oyunu satın aldığınızı belirtmek gibi olmuş.
Crack çıksında direk indireceğim inşallah.
.
Ne kadar üzücü senin gibi insanların bir oyuna 250 TL verilemeyeceğini bilmeyecek.ne kadar üzücü oyunu oynayacak bilgisayarı alacak kadar parası olup insan emegine saygı gösteremeyecek kadar zihin fakiri olmak
Bir oyuna o kadar para veremeyecek insanlar var. Bilgisayarı zor toplayıp alanlar var. Ben de korsan indireceğim. Çünkü Steam hesabıma yatırdığım tüm paraya karşılık.ne kadar üzücü oyunu oynayacak bilgisayarı alacak kadar parası olup insan emegine saygı gösteremeyecek kadar zihin fakiri olmak
Biliyorsunuz Cyberpunk 2077 crack için bir koruması yok. Herkes crackwatch’a hucüm yapıyor bu yüzden site çökmüş. Crack bekleyenler için kötü haber maalesef ama benim gibi satın aldıysanız şu anda oynayabiliyorsunuz.
Biliyorsunuz Cyberpunk 2077 crack için bir koruması yok. Herkes crackwatch’a hucüm yapıyor bu yüzden site çökmüş. Crack bekleyenler için kötü haber maalesef ama benim gibi satın aldıysanız şu anda oynayabiliyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.