Craft Rise vs. Son Oyuncu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SonOyuncu alır ama SonOyuncu 2019'da saldırı yedi SW hacklendi ama hala o hackerlerin yaptıklarını tam tamir edemediler. Ama biz SonOyuncu'yu böyle makroyla sevdik. 2012'den beri bize hizmet veren dünyanın en iyi serveri SonOyuncu aynı zamada dünyanın ilk Hub serveride SonOyuncu bir efsanenin doğuşu so'craft <3. siz bilmiyosunuz SonOyuncu makroları 3CPS'de bilde tespit ediyor makro olmayanları 17CPS'den sonra tespit ediyor. En iyi server SonOyuncu SonOyuncu'yu oynamayıp kötü diyenler 2012'den beri bu serverde makrocu var ama biz bunu böyle sevdik. 2014DE116000 kayıt aldı bu server. Açıldıktan 2yıl sonra bu kadar kayıt aldı SonOyuncu candır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbirinde hilelere çözüm gelemdi ama Hypixel en iyisi.
 
Craftrise kesinlikle daha kaliteli. SonOyuncu eyvallah daha fazla oyun falan var ama kitlesi ve vuruş hitleri inanılmaz kötü skywarsda herkes sadece olta spamla aşağı atmaya oynuyor sonyoyuncu o yüzden rezalet.

Hitleri iyi craftr, senini de mükemmel. ama düyanın en iyi 3 serveri ne derseniz ben 1 SonOyuncu 2 craftrise 3 andrcraft derim.

Hiçbirinde hilelere çözüm gelemdi ama Hypixel en iyisi.

Hypixel'de 60CPS makro açsan bile banlanmıyorsun. Bu mu iyi?

İkisini de sevmem, orijinal Minecraft'ım olduğu an Hypixel, CubeCraft ve 2B2T üçlüsünde takılacağım.

Gerçek server nedir bilmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hitlri iyi craftr, senini de müq ama düyanın en iyi 3 serveri ne derseniz ben1 SonOyuncu 2 craftrise 3 andrcraft deirm.

Hypixel'de 60CPS makro açsan bile banlanmıyon bu mu iyi.

Hahaha Hypixel de CPS'in sürekli sabit ise anında ban yiyorsun isterse 5cps olsun daha hiç hpixel oynamamışsın gelmiş burada konuşuyorsun.
 
Yaklaşık 2 3 yıl önce ikisinde de makroyla oynuyordum:D CraftRise arada bir oyundan atıyordu ama SonOyuncu rezaletti. Ayrıca SkyBlock modu da değişmediyse tam bir p2w idi.
 
İkisi de iyi sunucular. Fakat ikisinin kitlesi birbirinden çöp durumda. Skywars oynarken "Herkese iyi oyunlar." dedim ve gelen cevaplar:

XXGamerPro: "Boş yapma **."
Atseven53: "Maçı salın ben kazanıcam."
Haliyle böyle bir kitle olunca insan nefret ediyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı