Evet , bastıktan sonra kapanıyor tekrar açtığımda yükleniyor diyip tekrar kapanıyor.Continue tuşuna basmayı denediniz mi?
Yükledim fakat yüklü diyor , Windows sürümü 21H2 ama yine olmuyor..NET Framework 4.5 yükle. Ayrıca Windows 10'un hangi sürümü bu? En az 21H2 olsun.
Uygulama kaynaklı hata muhtemelen. Destek sayfalarına gönder bu hatayı muhtemelen çözerler.Evet , bastıktan sonra kapanıyor tekrar açtığımda yükleniyor diyip tekrar kapanıyor.
Yükledim fakat yüklü diyor , Windows sürümü 21H2 ama yine olmuyor.
Eğlencesine oynuyoruz zaten. Detailse tıkladım bunlar var.Cidden o kadar şeyden sonra bu sunucuda oyun oynuyor musunuz?
Konuya gelecek olursak Launcher C# ile yazılmış .net uygulaması olduğu için böyle bir hata veriyor.
Yapımcı kaynaklı ise güncelleme ile düzeltirler. Continue tuşuna basınca devam eder.
Details tuşuna basıp oradakileri atar mısınız?
.NET Framework ile alakali seyleri nerden silebilirim?Oyunu başlatan form açılmıyor. .NET Framework ve Launcher ile alakalı her şeyi silip Launcher'i tekrar yüklemeyi deneyin.
.NET Framework ile alakali seyleri nereden silebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.