CraftRise güvenli mi?

Yüklenen RiseGuard sayesinde tüm sisteminize erişim hakkı veriyorsunuz. Moderatör yetkisine sahip kişiler ve diğer üst yetkililer bilgisayarınızı izleyebilir, dosyalarınızı görebilir. Yardımcılarda bu tarz bir erişim yok ancak yine de temkinli olmak gerek. Bunun haricinde büyük bir veri sızıntısı yaşadılar. Mining olup olmadığı hususu ise kanıtlanmış bir şey değil ancak çok fazla sistem tüketimine sahip diğer sunucu launcherlarına nazaran.

Karar sizin. Bana soracak olursanız oynamayın, premium alıp sağlam düzgün yabancı sunucularda oynayın derim.

Yüklenen riseguard sayesinde tüm sisteminize erişim hakkı veriyorsunuz. Moderatör yetkisine sahip kişiler ve diğer üst yetkililer bilgisayarınızı izleyebilir, dosyalarınızı görebilir. Yardımcılarda bu tarz bir erişim yok ancak yine de temkinli olmak gerek. Bunun haricinde büyük bir veri sızıntısı yaşadılar. Mining olup olmadığı hususu ise kanıtlanmış bir şey değil ancak çok fazla sistem tüketimine sahip diğer sunucu launcherlarına nazaran.

Karar sizin. Bana soracak olursanız oynamayın, premium alıp sağlam düzgün yabancı sunucularda oynayın derim.

Neden böyle bir şey yapmışlar? Ne gerek var yahu böyle bir şeye? Hileler için geliştirdikleri bir sistem mi? Bilgisayarı izleyebilir derken mesela metin belgelerine yazılmış şifrelerim var onu da görebilirler mi? (sadece soruyorum o sunucuda oynamıyorum)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı