Çözüldü CraftRise mining yapar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rewgies

Femtopat
Daha fazla  
Bununla alakalı birkaç iddia duydum sormak istedim. Bilgileri Dark Web'e satmış gibi bir olay duydum bunlar doğru mu ona göre yükeyeceğim de cinavar demişti hatta bilgisayarlarını sömürüyor kullanmayın diye. İddialar doğru mu?

Çözüm
Bununla alakalı birkaç iddia duydum sormak istedim. Bilgileri Dark Web'e satmış gibi bir olay duydum bunlar doğru mu ona göre yükeyeceğim de cinavar demişti hatta bilgisayarlarını sömürüyor kullanmayın diye. İddialar doğru mu?

Zaten o sunucunun adminleri ve moderatörleri bile dandirik ne olduğu belli olmayan garip garip kişiler, sağlıklı birisini görmedim yetkili olarak.

Salgın zamanı Survival modunda imparator gibi bir şeydim, az vaktim geçmedi orada 😀 En son bu verilerin çalınma bilmem nesinden beri asla girmiyorum, yapımcısı bile garip bir adam zaten.

Efsane günlerdi o sunucuya harcadığım zamanlar ancak her efsanenin bir sonu vardır.
Sunucu bana göre Türkiye'nin en iyi sunucusudur ama bu olaylar yüzünden birçok kişi bıraktı.

Hocam premium gerekmiyor mu?
Haklısınız Hocam da orijinal Minecraft'a sahip olmanız gerek diye biliyorum. Premium gerekiyor mu bilmiyorum. Ben şahsen rahatım belçikadaki arkadaşım 10 euroya alıp bana göndermişti Minecraft'ı. Şu an konuşmasak bile tekrardan adını andım teşekkürler ona.

Şifre.

Şifreleriniz satılıyor kaç kere hesabım bu sebepten çalındı haricinde bazı SonOyuncu adminleri SonOyuncu şifremizle cr şifremizin aynı oluğunu düşünecekler ki defalarca bu şekil hesap çalındığını gördüm ki zaten bu tarz 3. taraf kaçak sunuculardan login txt. Almak basittir tavsiyem kendi Client'i olan H, içbir Minecraft sunucusunda aoynamayın bu hem illegaldir hem zaman kaybı cr de hilelerle trollerle uğraşmak yerine Hypixel girin.
Hypixel cidden gençleştirir. Craft Rise gerek kitle gerek güvenlik açısından sıkıntılı, 5-6 yıllık hesabım gittiğinden beridir oynamıyorum pek.

E-posta adresi
Hesabın Şifresi
Kullanıcı adı

Sadece bunlar olsa yine iyi, konum bilgileriniz, IP adresleriniz, eğer koyduysanız sitede doğum tarihiniz, sosyal medya adresleriniz de sızıntılar arasında yer alıyor.

Yanlış bilgi
Sadece bunlar olsa yine iyi, konum bilgileriniz, IP adresleriniz, eğer koyduysanız sitede doğum tarihiniz, sosyal medya adresleriniz de sızıntılar arasında yer alıyor.
O kadar vermiyorlar birkac sitede baktım, tek kullanıcı adı şifre vermişler ama çok log var arkadaşlar. İllegal sitelerde baya donuyor loglar.

O kadar vermiyorlar birbkac sitede baktım tek kullanıcı adı şifre vermişler ama çok log var arkadaşlar illegal sitelerde baya donuyor loglar

Veriyorlar, baktığınız site o kadar ayrınıtılı bir veritabanından çekmiyordur. Ben de bizzat hangi verilerin olduğunu gördüm.

1748814098727.png

Burada da yazıyor zaten ne kadar veri çalındığı, nelerin çalındığı. Direkt olarak hesap bilgileri çalındığı için hesabınızda Discord, Instagram adresinizi falan eklediyseniz onlar da var.

Veriyorlar, baktığınız site o kadar ayrınıtılı bir veritabanından çekmiyordur. Ben de bizzat hangi verilerin olduğunu gördüm.

Eki Görüntüle 2503718

Burada da yazıyor zaten ne kadar veri çalındığı, nelerin çalındığı. Direkt olarak hesap bilgileri çalındığı için hesabınızda Discord, Instagram adresinizi falan eklediyseniz onlar da var.
Websitesinin linkini atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı