CraftRise ve SonOyuncu, Hypixel'den mi çaldı?

Evet hocam sa yazıyorduk en az 10 kişi gericevap veriyordu ama hep yabancı isimli hesaplar ile YouTuber'ler dışında kimse MC'ye para veremiyordu o zamanlar adam akıllı.

Kaçak Launcher ve kaçak Minecraft ile sunucu kurmakta garip iş.

Hocam kaçak mı konusuna giriş yapmak istemiyorum yoksa savunanlar olur, savunmayanlar olur burada 7 sayfa yazı çıkar. :D fakat Launcher'leri kaçak değil kendi Launcher'ları he oyun korsan mıdır korsandır bedava erişim sağlıyorsun sonuçta.

Kurucusu chad bir aralar açıcağız demişti ama sonra ne oldu bilmiyorum 1 senedir bekliyorum ben açılır diye inşallah açılı tekrar çok eğlenceliydi be.

Tekrar açılsa bile aynı tadı vermez, veremez.

Hocam korsan mı konusuna giriş yapmak istemiyorum yoksa burada 7 sayfa yazı çıkar. :D fakat Launcher'leri kaçak değil kendi Launcher'ları he oyun korsan mıdır korsandır bedava erişim sağlıyorsun sonuçta.

Tekrar açılsa bile aynı tadı vermez, veremez.

Hocam o MC'nin içine trojan atsalar bütün veletlerin bilgisayarları felç zaten kimse farkedemez.
Launcher kaçak olmayabilir ama o koyulan MC kaçak sıkıntı orada.
Biraz ezbere konuşmak gibi olmuyor mu? Evet mcsg iyiydi, güzeldi ama hilelerden geçilmiyordu. Zaten kapanmasının temel sebeplerinden biri.

Mcsg'de hile, kill Aura açan parazit veletler 2014-2015 arası spawn oldular sunucuda zaten ondan sonra kapanması normaldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı