CraftRise vs SonOyuncu vs Hypixel

Bence en kanseri craftrise. Adama vuramıyorsun. Makro bile açsam mükemmel aim bile olsa adam vurdurtmuyor. Ceset Rise'ın Allah belasını versin. Son oyuncu daha oyuncu dostu bir sunucu. Hypixel'de işe skywards aşağı düşer düşmez oduncu kitiyle size gelen adama ölüyorsunuz.

Hypixel;

Artıları: Çok fazla oyun var, çok fazla oyuncu, aşırı eğlence ve hoş sohbet :kıkırda:
Eksileri: Kartopu ve yumurta kiti, hack/hile, Premium, ve en önemlisi "dil".

Craftrıse;

Artıları: Hoş bir server, Türk dilli, olta taktiği.
Eksileri: Sinir krizi geçirebilirsiniz öldüğünüzde.

SonOyuncu'yu tarif edemiyorum, hiç oynamadım.

Ama, benim bu sunucular dışında en sevdiğim badlion.
Kapandı.

Hypixel varken diğer sunuculara laf düşmez. Adamların yaptığı mini oyunlar, haritalar çok kaliteli. Bir Minecraft sunucusu düşünün ki Minecraft sunucusu açmayı aşıp, Hytale adında yeni bir oyun yapıyor.

Hypixel'den iyi bir tane türk sunucusu söyler misin bana rica etsem? Yazıkmış.
Hemen nasılda demek istediğini değiştiriyorsun yanlış olduğunu fark edince. Bak bakalım ben orada neye yazık demişim. "Türk sunucusu işte. Ne beklersin? :)" burada "Türk" sunucularını küçük düşüreyim derken kendin küçük düşmüşsün haberin olsun. İşte bu yüzden "yazık" sana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı